Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




kontoudtog til kunder, mailadresse

0
ønsker:

mulighed for at oprette en mail adresse til kontoudtog til kunder,

mange kunder ønsker en mail adresse til faktura og en anden til kontoudtog.

det giver problemer når mange kunder får sendt deres faktura via et scannings bureau, der har man jo anført scannings bureauet under kundens mail adresse. Der må man ikke sende kontoudtog til og hvis man gør det får man en regning på dette.
i Spørgsmål » Andet af (400 points)
gen-kategoriseret af 🔒

1 Svar

Hej Anne-Mette

Tak for dit indlæg.

Jeg har selv tidligere arbejdet som bogholder og siddet i samme situation som dig og jeg løste det ved at oprette en kontakt person der i navnet hed: kontoudtog og så i e-mail den mail som kunden gerne vil modtage kontoudtog på. Derefter satte jeg hak i kun Rykkere, på den måde, når jeg så lavede en "kørsel" med kontoudtog så fik jeg e-mail adresser på den første i Modtagere: som var den til indscanningsbureauet - Den fjernede jeg. Den anden i Modtagere (CC): og det er så den jeg havde oprettet som kontaktperson kontoudtog/rykkere.

Du kan evt. se denne artikel og video: http://wiki2.e-conomic.dk/salg/kunder-kunder-kontaktperson

Håber at dette giver mening ellers er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig igen.

 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Jeannette Vennerberg</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (800 points)