Navn, Addresse og Postnummer i Salgsmodulet

+2
Hej e-conomic Team.

Vil det ikke være muligt, at få kundens fulde navn og adresse med i oversigten på salgsmodulet.

Syntes det er et stort problem ved flere kunder med samme navn (kædebutikker m.m.), at skulle sidde og åbne hver konto for at finde den rigtige kunde.

Som systemet er opbygget i dag bliver man nødt til at have en seperat kundeoversigt med kundens data ved siden af systemet for ikke at bruge unødig tid i faktureringsfasen.

Håber, at ovennævnte giver mening, og vil blive taget med i jeres overvejelser.

På forhånd tak.

Med venlig hilsen

Claus Gudmundsson
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af

3 Svar

Har flere kunder som har samme problematik

- hvis man fx har Odense Kommune som kunde men skal sende EAN-fakturaer til flere forskellige afdelinger/forvaltninger (de er så oprettet på hver sit kundenr) så kan man kun se Odense Kommune i navnet og skal dermed ind på hver kunde for at se om det er den rigtige man vælger......

René Arpe

It-konsulent

Forslag af (17.3k points)
Hej Claus,

Tak for dit indlæg :)

Jeg syntes at det vil give rigtig god mening at få flere kolonner ind i kundeoversigten. Må dog ærligt sige at den nuværende opstilling og indstilling i det kartotek, ikke tillader at man kan få presset mere ind. Men en løsning med en knap: Vis flere kolonner / Vis færre kolonner, som man også ser under ordre-oversigten (Salg - Fakturering -> Ordrer) - Kunne måske godt være en løsning.

Jeg vil lade det gå videre til vores Forum-team og vores udviklere, som i sammenspil vil overveje og drøfte mulighederne. Jeg opdaterer indlægget her inde, når der er nyt på den front :)

Med venlig hilsen

Mikkel Hansen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.1k points)

Hej Claus

 

Jeg melder mig lige på banen her med en opdatering på dette indlæg.

Ved diskussion på vores prioriteringsmøde snakkede vi meget om muligheden for at anvende den avancerede søgning i kundekartoteket, til hurtigt at udpege de afdelinger (kædebutikker) du aktuelt skal arbejde med.
 

Hvis du ikke er bekendt med den avancerede søgning kan du se en vejledning af den her. Denne bidrager naturligvis til en arbejdsgang hvor man søger den aktuelle kunde frem, istedet for at pege den ud i oversigten.

Lad mig høre om dette kan afhjælpe din udfordring, vi har ihvertfald på baggrund af dette valgt ikke at arbejde videre med dette forslag.


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)