forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

mulighed for at sende som 'sig selv'

0

Som ny bruger af e-conomic forbavser det mig ganske meget at jeg ikke kan sende faktura mm, via min egen mail adresse. Det burde da være oplagt at det var en mulighed.

De fleste af mine kunder vil ganske naturligt klikke på mailen, hvis de vil skrive tilbage til mig (nå nej ikke mig - til post@economic.dk) hvilket ikke er særligt smart!!

Hvornår kommer den funtion til e-conomic?

 

Vh

Johnny

spurgt 30 Jul, 2015 i Forslag » Teknik og drift af Johnny (220 points)

1 Svar

Kære Johnny :)

Tak for dit indlæg.

Det er helt korrekt at man sender fakturaer, kontoudtog m.m. fra den mail du nævner, men når dine kunder trykker besvar mail, så vil de skrive tilbage til den mail som du har registreret som kontakt mail inden i stamoplysninger. Du kan se dine stamoplysninger ved at hoppe ind i "Det orange tandhjul" > "Alle indstillinger" > "Virksomhed" > "Stamoplysninger" - herinde er det det felt der hedder kontakt mail man skal rette i og det vil være den mail dine kunder besvarer på, når du trykker svar på en fakturamail fra din viskomhed i e-conomic.

Jeg håber det giver mening og det besvarer dit indlæg. Så den funktion du efterspørger er der allerede. Du er velkommen til at skrive eller spørge om yderliegre, hvis nødvendigt.

God aften til dig. :)

Med venlig hilsen

Catrine Huusmann

Online regnskabsprogram
 

besvaret 30 Jul, 2015 Forslag af huusmann (1,440 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”