Ønske: Vis "Hurtige links" i dashboardet

0
Hej, 
 
Jeg har for nylig oprettet nogle "Hurtige links" fordi jeg så en blog post om det og tænkte, at det kunne være smart. 
 
Desværre er min konklusion, at de slet ikke er så hurtige at bruge... Det kræver for mange klik sådan som det er implementeret i dag. 
 
Her er to forslag, der hver især kunne gøre hurtige links bedre:
1) Gør det muligt at få vist mine hurtige links som en boks i dashboardet i e-conomic. Dermed ville jeg kunne klikke direkte på dem som det allerførste efter at jeg er logget ind i e-conomic. 
 
2) Gør det muligt altid at have de hurtige links foldet ud i venstre-menuen. Efter at jeg er logget på og går ind under fx Salg, så skal jeg klikke for at folde de hurtige links ud (hvilket virker som et overflødigt klik, når nu disse links netop skulle være hurtige at benytte). Hvis jeg så skifter til Regnskab, så husker den at de er foldet ud (hvilket er godt). Men hvis jeg klikker Hjem og derefter tilbage til Salg eller Regnskab, så er de foldet sammen igen, og jeg skal atter klikke for at folde dem ud. 
 
Hvis jeg kun kunne få ét af de to ønsker opfyldt, så ville det helt klart være #1, der ville spare mig for mest tid. 
 
På forhånd tak
Kim 
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Kim

 

Tusind tak for dit indlæg og dit forslag.

 

Det er helt klart at "Hurtige links" kan spare nogle klik i mange henseender, vi må dog også sande at det ofte drejer sig om et enkelt klik eller to, hvilket naturligvis er relativt lidt, men mange bække små smiley

 

Jeg vil videregive din feedback til det ansvarlige udviklerteam og lade dem behandle den som de lyster, jeg vil dog ikke love dig at vi kommer til at implementere noget af ovenstående, men at det som minimum vil blive behandlet i det fortsatte arbejde dels med Dashboard og med genveje/nemme arbejdsgange generelt.

 


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)