Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Minimumslager - advarsel

+1
Hej,

Jeg har indtastet et tal i minimumslager.

Jeg savner, at der kommer en advarsel når jeg fakturerer og mit priodukt går under eller er lig med minimumslagertallet.

Det kunne lette min genbestilling.

Udvidet kunne jeg efterlyse en let måde at udskrive de produkter der er under eller lig med minimumstallet.

En befrielse for at gå personligt på lageret for at checke lageret.
i Forslag » Lagerstyring af (150 points)
status opdateret af
Hej Socko

Inspireret blandt andet af den problemstilling du beskriver (mange e-conomic brugere siger det samme), har jeg siden sidste efterår i samarbejde med en af vore programmører (Anton) arbejdet på et standardiseret og cloudbaseret tillægsværktøj til e-conomic, som kan bruges til at lette arbejdet i forbindelse med bestilling / genbestilling af varer.
 
Blandt andet advarer systemet dig, hvis din varebeholdning er mindre end 0 eller den minimumbeholdning du har angivet for varen (du kan også vælge at modtage en daglig statusrapport med disse info).
 
Herudover kan du vælge at systemet skal sammenligne dine beholdninger med omsætningen for en given periode og advare dig, hvis du udfra den sammenligning har lavere varebeholdninger end det solgte antal i den periode du har sammenlignet med (eksempelvis kan du sammenligne dine varebeholdninger før det kommende julesalg med det solgte antal varer forrige julesalg op få advarsler på de varer, hvor dine aktuelle beholdninger er lavere end det du solgte forrige sæson).
 
Ligeledes kan du i systemet lave eller indlæse et salgsbudget for dine varer, som du løbende kan sammenligne dine aktuelle varebeholdninger med og på den måde få systemet til at vise dig, om du mangler nogle varer i forhold til dine forventninger til salget.
 
Systemet genererer automatisk nye varebestillinger udfra den sammenligning du har valgt. Du kan redigere disse før afsendelse (hvis du ønsker) og sende dem direkte til dine leverandører (både som datafil der kan indlæses i leverandørens system eller som PDF) samt til automatisk registrering i e-conomic (det vil sige bestilling af varer foregår uden behov for manuelt tastearbejde).

 
Vi er så langt med værktøjet nu, at vi om få uger skal bruge testere til en beta release på systemet.

Værktøjet bliver som udgangspunkt gratis at benytte og vil med 100% sikkerhed være gratis for virksomheder, som vælger at springe på beta løsningen og hjælpe os med at teste denne.

Du og andre som kunne være interesserede i at teste løsningen er meget velkommen til at kontakte mig.

/
Med venlig hilsen
Jens Fuglsang Bruun
Partner, RegnskabsSpecialisten ApS

E-mail: jens@regnskabsspecialisten.dk
Telefon: 29 90 35 74

4 Svar

Hej Socko

Tusind tak for din henvendelse og dit forslag.

Det står desværre relativt klart for alle lagerbrugere at minimumsordre og minimumslager er ret statiske værdier. De yder ikke rigtig anden værdi end blot en information på rapporten "Genbestilling".

Jeg vil hjertens være den første til at tilslutte mig koret om hvor fedt det kunne være at have advarsler, eller måske endnu bedre funktionalitet som en afledt effekt af minimumslager.
På nuværende tidspunkt er det dog ikke et område vi vil fokusere på og derfor vil jeg hellere fortælle dig nu at forslaget ikke bliver implementeret eller udviklet for nuværende, fremfor at give falske forhåbninger.

Det er desværre for langt fra vores fokusområder, og for lille et område i forhold til de ressourcer der skulle investeres i at lave noget fornuftig funktionalitet til dette.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)

Hej Socko

Inspireret blandt andet af den problemstilling du beskriver (mange e-conomic brugere siger det samme), har jeg siden sidste efterår i samarbejde med en af vore programmører (Anton) arbejdet på et standardiseret og cloudbaseret tillægsværktøj til e-conomic, som kan bruges til at lette arbejdet i forbindelse med bestilling / genbestilling af varer.

 

  • Blandt andet advarer systemet dig, hvis din varebeholdning er mindre end 0 eller den minimumbeholdning du har angivet for varen (du kan også vælge at modtage en daglig statusrapport med disse info).

 

  • Herudover kan du vælge at systemet skal sammenligne dine beholdninger med omsætningen for en given periode og advare dig, hvis du udfra den sammenligning har lavere varebeholdninger end det solgte antal i den periode du har sammenlignet med (eksempelvis kan du sammenligne dine varebeholdninger før det kommende julesalg med det solgte antal varer forrige julesalg op få advarsler på de varer, hvor dine aktuelle beholdninger er lavere end det du solgte forrige sæson).
     
  • Ligeledes kan du i systemet lave eller indlæse et salgsbudget for dine varer, som du løbende kan sammenligne dine aktuelle varebeholdninger med og på den måde få systemet til at vise dig, om du mangler nogle varer i forhold til dine forventninger til salget.

 

  • Systemet genererer automatisk nye varebestillinger udfra den sammenligning du har valgt. Du kan redigere disse før afsendelse (hvis du ønsker) og sende dem direkte til dine leverandører (både som datafil der kan indlæses i leverandørens system eller som PDF) samt til automatisk registrering i e-conomic (det vil sige bestilling af varer foregår uden behov for manuelt tastearbejde). 

     

Vi er så langt med værktøjet nu, at vi om få uger skal bruge testere til en beta release på systemet.

Værktøjet bliver som udgangspunkt gratis at benytte og vil med 100% sikkerhed være gratis for virksomheder, som vælger at springe på beta løsningen og hjælpe os med at teste denne.


Du og andre som kunne være interesserede i at teste løsningen er meget velkommen til at kontakte mig.

/
Med venlig hilsen
Jens Fuglsang Bruun
Partner, RegnskabsSpecialisten ApS

E-mail: jens@regnskabsspecialisten.dk
Telefon: 29 90 35 74

Forslag af (360 points)
opdateret af
Hej Sacko

Vi har en genbestillingsapp under vejs, der gør præcis det som du efterspørger - den kan så kombineret med vores itn|bizz app, hvor ordren automatisk kan overføres til en leverandør, hvis han er tilkoblet systemet og man kan efterfølgende modtage fakturaen elektronisk.

Hvis du vil høre mere så ring 7025 7600 eller skriv php@itnvision.dk

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)

Hej Socko,

Vi har lavet to forbedringer i forhold til minimumslager.

Det er nu muligt i rapporten for genbestilling at vælge alle de varer, som er under minimumslager ved et flueben.

Udover det, så vil der også komme en advarsel, hvis du i salgsflowet sælger den pågældende varer og den baggrund vil gå under minimumslager. 

Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)