Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Rullende bankafstemning

+2
Kære Venner i e-conomic

Hvis man indtaster primo saldoen i bankafstemning og derefter hopper videre til det sidste måned i året, så ruller bankafstemningen ikke med.

Det kan løses ved at jeg skal klikk igennem alle månederne, hvorefter den opdaterer løbende.

I øjeblikket har jeg overtaget en kunde, hvor jeg skal klikke 20 måneder igennem før differencen forsvinder.

Lidt spild af tid.

Er det noget I kan løse.

Jeg har i juni 2012, og september 2014 gjort opmærksom på et lille irreterende problem overfor Rene Møller, som har sendt det videre til udviklernen.
i Forslag » Andet af (190 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Preben min ven.

 

Tak for dit indlæg og observationen af dette.

 

Jeg har kigget lidt på vores liste over rapporterede problemstillinger, og jeg ved ikke om den er blevet lukket/slettet eller bare blevet pist væk, jeg kan ihvertfald ikke se at den ligger som åbenstående opgave hos udviklerne.

 

Jeg opretter den med det samme og forventer at det bliver løst snarest.
Jeg vil opdatere dette indlæg når der er konkret nyt smiley


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Hej Preben,

Så har jeg fået en melding om at det er blevet løst og er blevet implementeret :-)

 Igen mange tak for dit indlæg, det er altid godt med nye tiltag og bugfixes! :-)

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Magnus Hyllested Börgesen<mhb@e-conomic.com> </strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (8.2k points)
Kære Magnus
jeg oplever forsat problemer. Har måtte rulle 12 måneder igennem efter jeg har indtastet ultimo i januar i bankafstemning.
Hej Preben. Det er jeg godt nok ked og ærgerlig over at høre. Øv.
Kontakt venligst supporten på tlf 88 20 48 40 direkte. Så kan vi komme med ind på aftalen og se det specifikke problem, om det er det samme, eller om det er en anden fejl du er ramt af, så vi kan få det løst hurtigst muligt.
Kære venner

problemet er forsat ikke løst efter 6 år kan jeg konstaterer i dag. Det er ret vildt.

Jeg har ikke hørt fra Jer siden jeg rykkede for svar via mail d. 24.05.16 kl. 11:24 til Esben H. J.

Med venlig hilsen

Preben Møller
Hej Preben.

Jeg er meget ked af du ikke har fået svar. Jeg skal ikke lige kunne sige dig, hvad der er gået galt, men jeg forsøge at følge sagen til dørs herfra.

Bare for jeg er helt sikker på, at det er den rigtige udfordring vi skal kigge på, så vil jeg lige tjekke om jeg har forstået dig korrekt.

Et eksempel:
Du går ind i jan. 2017 og taster en primo på 10.000 kr.

Herefter går du hen på dec. 2017, men primosaldoen er ikke fulgt med?
Du skal derfor tilbage og klikke dig gennem alle månederne for at få opdateret beløbet løbende.

Er det rigtigt forstået?
Det er korrekt forstået.
Mange tak for svar.

Jeg har testet generelt i e-conomic og jeg oplever ikke fejlen i mine eksisterende aftaler eller i nye aftaler.

Det kan derfor tyde på, at den er isoleret til specifikke faktorer.
Jeg vil derfor starte med at høre, hvilken browser du arbejder i og om det sker på en bestemt computer, eller på tværs af flere forskellige?
Efter lidt flere test kan det være jeg har fundet problemet. Jeg vil derfor lige høre om du taster dette i 'primosaldo' eller i 'ultimosaldo'? :)