Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Nets betalingsservice for kunder i udlandet

0
Vi har flere kunder som bor i udlandet men har danske bankkonti.

Kunderne har uden problemer tilmeldt sig Betalingsservice.

Det viser sig nu, at betalingerne ikke medtages i en PBS eksport fra e-conomic og derfor ikke opkræves af Nets.

Nets har ingen problemer med at opkræve og kunderne har kunnet tilmelde sig. Hvad er argumentet for at e-conomic (uden nogen form for fejlmeddelse i øvrigt) ikke medtager disse når der genereres en eksport af PBS fil?

Til sidst, er det muligt at få oplyst en status på en integration via BankConnect systemet?

 

Med venlig hilsen

Jacob
i Spørgsmål » Andet af (660 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Jacob,
Tak for dit indlæg. smiley
 

I forhold til opkrævning via PBS, skal PBS bruge en landekode før de kan opkræve. På nuværende tidspunkt, er der ikke en mulighed i e-conomic for at indtaste og eksportere denne landekode ud gennem PBS-modulet.
Når du eksportere en PBS-fil fra e-conomic, vil alle kunder der har postnumre anderledes end 4 cifre, automatisk være frasorteret. Det samme vil udenlandske kunder.

Vi har på vores online hjælpebibliotek flere artikler der viser og beskriver hvordan PBS fungere. Lige præcis din udfordring kan du læse om nederst i denne artikel i den røde boks.

I forhold til Bank Connetct, er det stadig noget vi arbejder for at få integreret i e-conomic, da vi ved det vil give en merværdi for mange kunde. I forhold til en tidshorisont har jeg ikke en konkret ”Release” dag, men har mål om at have det første klar i løbet af oktober.

Jeg håber ovenstående svarer på dit spørgsmål.

Rigtig god dag Jacob. smiley


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Steffen Jensen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (2.9k points)
Hej Steffen

Tak for dit svar.
Jeg ser frem til nærmere vedr. Bank Connect.

Jeg synes dog ikke at jeg får et behørigt svar.

Hvad ER argumentet, jf. mit spørgsmål?

Mvh
Jacob
Hej Steffen.

Har ændret Status til Implementeres ikke da den ikke er 'løst'.

Antager at du er enig.

Mvh

Jacob