forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Vedhæfte en file til et projekt

+2
Vi har brug for at kunne vedhæfte f.eks. bygningstegninger til en projekt, til selve projektet. Ved godt at det kan gøres til faktura kunde eller leverandør. Håber der er nogen der kan klare det.

 

mvh

Anni Clausen
spurgt 21 Jul, 2015 i Forslag » e-conomic generelt af ntm (220 points)
status opdateret 29 Jul, 2015 af Line Steffensen

1 Svar

Hej Anni
Tusind tak for dit indlæg smiley

Jeg kan godt følge dig i, at det i dit tilfælde kunne være smart at kunne tilknytte et bilag til et projekt.

Det man kan gøre i e-conomic er, at oprette et finansbilag med kr. 0,00 og tilknytte dit bilag til denne postering med tilknyttet projektnummer.
Du kan oprette en omkostning der fx hedder ”bygningstegninger”, tilknytte denne omkostning til en speciel omkostningsgruppe, der peger ned på et bestemt kontonummer. På din finanspostering vil jeg så anbefale dig at bruge det samme kontonummer på din modpostering som på omkostningsgruppen. På den måde bliver bilaget tilknyttet projektet uden at der bliver lavet en faktura og/eller en egentlig omkostning vedr. projektet. 

Vi forsøger hele tiden at udnytte vores ressourcer bedst muligt, således at der er flest mulige kunder der får glæde af det vi udvikler, og med ovenstående workaround taget i betragtning, markere jeg dette indlæg som implementeres ikke.

Endnu engang tak for dit indlæg og dit engagement her på vores forum.


Med venlig hilsen

Line Steffensen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 29 Jul, 2015 Forslag af Line Steffensen (180 points)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”