Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Vedhæfte en file til et projekt

+2
Vi har brug for at kunne vedhæfte f.eks. bygningstegninger til en projekt, til selve projektet. Ved godt at det kan gøres til faktura kunde eller leverandør. Håber der er nogen der kan klare det.

 

mvh

Anni Clausen
i Forslag » Andet af (220 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Anni
Tusind tak for dit indlæg smiley

Jeg kan godt følge dig i, at det i dit tilfælde kunne være smart at kunne tilknytte et bilag til et projekt.

Det man kan gøre i e-conomic er, at oprette et finansbilag med kr. 0,00 og tilknytte dit bilag til denne postering med tilknyttet projektnummer.
Du kan oprette en omkostning der fx hedder ”bygningstegninger”, tilknytte denne omkostning til en speciel omkostningsgruppe, der peger ned på et bestemt kontonummer. På din finanspostering vil jeg så anbefale dig at bruge det samme kontonummer på din modpostering som på omkostningsgruppen. På den måde bliver bilaget tilknyttet projektet uden at der bliver lavet en faktura og/eller en egentlig omkostning vedr. projektet. 

Vi forsøger hele tiden at udnytte vores ressourcer bedst muligt, således at der er flest mulige kunder der får glæde af det vi udvikler, og med ovenstående workaround taget i betragtning, markere jeg dette indlæg som implementeres ikke.

Endnu engang tak for dit indlæg og dit engagement her på vores forum.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Line Steffensen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (180 points)