Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Procenter

0
Det er et stort problem at man ikke kan udregne procenter i programmet. Specielt når man laver fakturaer er det en kæmpe mangel at man ikke kan tillægge procenter. Fx miljøtillæg, olietillæg osv.

Det er kun muligt, hvis jeg laver en vare der fx hedder Olietillæg, og sætter en pris på den der hedder 0,09 (ved tillæg på 9%). Selvom det er kringlet, kan det dog lade sig gøre. Det største problem kommer så, hvis jeg skal have et tillæg på fx 5,5%. Der ville jeg så skulle lave en vare med beløbet 0,055. Det kan jeg så ikke, da e-conomic automatisk afrunder til 0,06. SÅ kan jeg ikke bruge det til noget.

Det aller mest optimale ville være, hvis man kunne lave en procentberegning på en eller anden måde. Ligesom når man udregner moms af bestemte beløb, ville det være en fordel hvis man kunne lave de her procentberegninger.
i Forslag » Andet af (160 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Karl

Tak for dit indlæg. Der er tillægsmodul Dimension, som kan håndtere Miljø- og emballage afgift.

Se mere her om: Miljøafgift og emballageafgift med tillægsmodulet Dimension

Eller du kan benytte dig af denne her mulighed: Opret faktura med vare med afgift

I forhold til den afrunding du oplever, har jeg desværre ikke nogen cowboy trick, da vi har afrundningsregler, dem kan du læse om her

Jeg er med på det ikke løser problemet fuldt, men om ikke andet tænker jeg at det kan hjælpe dig på vej.


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Jeannette Vennerberg</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (800 points)