Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Registrering af indbetalinger

0
Er jeg den eneste der bøvler med at man skal ind og registrere hver eneste indbetaling for alle de fakturaen min webshop laver?

Det er virkelig tids og ressource krævende at skulle vende 50-100 indbetalinger om dagen. Så mit spørgsmål går på om man ikke burde lave en funktion hvor man kan vinge alle de posteringer af i en tjekboks, og bogføre alle de valgte poster på en gang? Så kan man hurtigt afstemme med banken og spare en masse tid!

 

Mvh.

Thomas Køhler
lukket med noten: inaktivitet
i Forslag » Andet af (120 points)
lukket af

1 Svar

Hej Thomas

 

Tusind tak for din henvendelse.

 

Jeg kan sagtens sætte mig ind I at det kan være ressourcekrævende at registrere enkelte indbetalinger for hver ordre/faktura din webshop har overført til e-conomic.

 

Vi har også nogle muligheder der måske kan hjælpe dig lidt videre. Vi har nemlig nogle betalingsbetingelser der kan hjælpe dig med at lette processen.
f.eks. Betalt kontant - der automatisk bogfører indbetalingen af fakturaen på en selvvalgt modkonto.

 

Alternativt kan du anvende denne løsning til betaling med kreditkort.

 

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre om disse løsningsforslag kan hjælpe dig med at lette processen.

Ser frem til at høre nærmere, og rigtig god weekend når du kommer dertil smiley


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)