Tjek af tidligere bogførte kreditorfaktura

+1
Jeg har nogen (mange) fakturaer som er scannet ind op til flere gange. I den forbindelse går jeg i gang med at bogføre dem.

Problemet er at jeg når at lave hele bogføringen INDEN E-conomic kommer frem med at bilaget er bogført tidligere.

F... jeg har meget spildtid på dette.

Er det ikke muligt at denne tjek-funktion kommer frem tidligere, gerne allerede når man har tastet fakturanr og leverandør? så slipper man jo for at lave alt dobbelt arbejdet?

Jeg tror at ALLE der har oplevet at få leveret fakturaer dobbelt, har bandet over dette.

Med venlig hilsen
i Forslag » Andet af (3k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Jimmy,
Tak for dit indlæg. smiley

Som jeg forstår det, vil du gerne have at e-conomic tjekker op på, om det bilagsnummer du prøver at bruge i en ny postering, allerede er brugt i forvejen.

Jeg kan godt se, at det ville give mening, hvis e-conomic kunne fortælle, om bilagsnummeret allerede er brugt, når man går i gang med at lave en ny postering, i modsat til efter man har lavet den nye postering. Udfordringen kommer i, at mange bruge det samme bilagsnummer flere gange, og en feature der advarer mod at bruge samme bilagsnummer, vil kunne skabe ligeså meget, hvis ikke mere irritation, over for nogle kunder, som det ville skabe gavn for andre kunder.

På baggrund af ovenstående, er det ikke en funktion som vil blive implementeret i e-conomic i nærmeste fremtid. Jeg markere derfor indlægget som implementeres ikke.

Jeg takker endnu engang for dit engagement og indlæg på vores forum, og håber du stadig vil komme med konstruktive forslag til programmet.

Rigtig god dag Jimmy. smiley


Med venlig hilsen

Steffen Jensen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)
Kære Steffen,
det er LEVERANDØRENS FAKTURANR jeg henviser til som skal tjekkes med det samme. IKKE mit eget bilagsnr. Vend lige tilbage om dette

Hej igen Jimmy. smiley

Først og fremmest undskylder jeg for det sene svar. 

I forhold til at tjekke op på fx leverandørfakturanummeret før man klikker "Gem" er det ikke noget vi kommer til at implementere på nuværende tidspunkt. Programmet er bygget op på denne måde gennemgående i alle faner. Ud fra denne opbygning, er det ikke noget jeg ser udviklet i den nærmeste fremtid.

Igen - Tak fordi du er en flittig bruger, der hjælper med at forbedre vores program. smiley


Med venlig hilsen

Steffen Jensen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)