Eksport af data og integration med MailPlatform

0
E-conomic kan ikke eksportere kontaktpersoner tilknyttet en kunde.

Det betyder, at du som E-conomic-kunde ikke kan sende nyhedsbreve til dine kontakter - alternativt skal indtaste kundeinfo i et CRM-system.

Firmainformationerne kan hentes - men ikke kontaktspersonerne. En alvorlig mangel, som meget enklet bør kunne løses i eksportfunktionen ved at tilføje felterne med navn, email og tlf på kontaktpersonerne.

Der reklameres med, at E-conomic kan integreres med MailPlatform. Men det er kun delvis rigtigt - men ubrugeligt, fordi kun firmadata kan hentes over. Prøv at sende dine nyheder til dine kunders bogholderi! Det giver nok ikke den helt store effekt.

Hvornår får vi vi mulighed for at kunne eksportere data på kontakter?
spurgt 30 Jun, 2015 i Forslag » e-conomic generelt af Bjarne Ravn (180 points)
status opdateret 10 Jul, 2015 af Steffen Jensen

3 Svar

Hej Bjarne,
Tak for dit indlæg. smiley

Som jeg forstår det på dit indlæg, har du problemer med at få information om bl.a. kontaktpersoners e-mail adresse ud af e-conomic?

I e-conomic har du mulighed for at eksportere stort set al information, også information om kontaktpersoner. Du kan eksportere dine kontaktpersoner til en CSV fil ved at klikke på ”Det orange tandhjul > Alle indstillinger > Eksporter data > Download lister enkeltvis > Kontaktpersoner.csv”. I denne fil har du både kontaktpersonens navn, kundenummer og e-mail. Du kan også se hvordan i denne artikel fra vores hjælpeguide.

Jeg er meget interesseret i at høre, om denne funktion kan hjælpe dig med at integrere med MailPlatform.

Jeg takker endnu engang for dit engagement og indlæg på vores foum. smiley

 


Med venlig hilsen

Steffen Jensen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 30 Jun, 2015 Forslag af Steffen Jensen (2,920 points)
Hej Steffen

 

Tak for din hurtige hjælp.

Det var meget nemt at trække listen med kontaktpersoner. Tak. Nu må jeg så tage snakken med MailPlatform og jeres API-folk om hvordan man pr. automatik får kontaktpersonerne med over i integrationen. Det burde ikke være svært - men det bliver det nok ,)

Venligst

Bjarne
besvaret 30 Jun, 2015 Forslag af Bjarne Ravn (180 points)

Hej igen Bjarne. smiley

Jeg er glad for, at det lykkedes for dig, og at du synes det er nemt at trække disse data ud. Det er bestemt også meningen, at det skal være nemt at bruge e-conomic. Jeg tagger derfor denne tråd som "løst".

I forhold til kontakt til vores API-folk, er du altid velkommen til at skrive de tekniske spørgsmål til API@e-conomic.com. Der vil de meget gerne hjælpe. Vi er jo også altid interesseret i at få udviklet vores samarbejde med andre programmer. 


Du må have en rigtig god dag og weekend. smiley


Med venlig hilsen

Steffen Jensen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 10 Jul, 2015 Forslag af Steffen Jensen (2,920 points)