Kontrol af FI kode ved betaling

+1
Hej,

Kan jeg bede om kontrol af FI kode (checkciffer) når jeg indtaster den i kassekladden?

Mvh,
- Niels
spurgt 30 Jun, 2015 i Forslag » e-conomic generelt af NielsT (130 points)
status opdateret 16 Jul, 2015 af Steffen Jensen

2 Svar

Du skal da bare indtaste fakturanummeret i kassekladden i stedet for hele FI-nummeret, så kommer debitoren frem :-) af sig selv.

Dette kan også lade sig gøre med kreditorer
besvaret 7 Jul, 2015 Forslag af Jimmy den tosse bogh (2,750 points)
Mit spørgsmål går på når man opretter betaling i kassekladden og indtaster FI koden (eks. +71). Det sidste ciffer i betalingident er et kontrolciffer som e-conomic (så vidt jeg kan se) ikke laver kontrol på.

Hej Niels,
Mange tak for dit indlæg. smiley

Som jeg forstår det, vil du gerne have, at e-conomic kontrollere checkcifferet i FI-koden, når du indtaster på en leverandørfaktura i din kassekladde.

Jeg kan godt se, at det i nogle tilfælde kunne være rart, hvis e-conomic kontrollede checkcifret, når man indtaster i kassekladden. Jeg vil være ærlig, og melde ud, at en implementering af en sådan funktion, vil være for ressourcekrævende i forhold til den mængde af brugere, der vil få et positivt udbytte af lige præcis denne funktion. Vi fokuserer på at udvikle programmet mest effektivt, så det giver størst mængde gavn, for mest mulige brugere af programmet.

Jeg kan ud fra ovenstående information sige, at udvikling og implementering af denne funktion ikke står øverst på prioriteringslisten. Derfor markere jeg dette indlæg som prioriteres ikke.

Jeg takker endnu engang for dit engagement og indlæg på vores forum, og håber du stadig vil komme med konstruktive forslag til programmet.

Rigtig god dag Niels smiley


Med venlig hilsen

Steffen Jensen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 16 Jul, 2015 Forslag af Steffen Jensen (2,920 points)