Søgning på varegruppe under varer

+1
Hej.

 

Når jeg står under varer, kan jeg kun søge på enten varenr. eller varanavn. Er det muligt at lave en søgning på varegrupper.

Det eneste jeg kan få ud af det er jeg kan "klikke" på gruppe og få dem sorteret. Men kunne godt tænke mig at vide, hvilek varenr. der findes under hver varegruppe.

Iøvrigt, skal en varegruppe være bestemt af at en vare skal være med eller uden mon´ms. Kan en varegruppe ikke være en gruppe man selv døber til eks. skruer/skiver/møtrikker.

 

mvh

Michael Tvede
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af
Super god ide, vi skal til at lave ændringer i vores varekartotek,og har pga. at dette ikke kan lade sig gøre været nødsaget til at sætte koder for varegruppen ind på varebeskrivelsen/navn for at kunne søge.

2 Svar

Hej Michael

Mange tak for dit indlægsmiley
Jeg kan godt se, at det vil give super god mening at der kommer en avanceret søgning under varer, på samme måde, som der er under kunder og leverandører.

Jeg vil meget gerne tage dette med videre til vores møde, hvor dette vil blive vurderet og der vil blive taget stilling til, om det bliver implementeret i systemet.

Jeg vil opdatere indlægget herinde, når det har været oppe på vores mødesmiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)

Hej Michael

 

Så melder jeg mig lige på banen med seneste nyt vedrørende dette indlæg.

 

På vores prioriteringsmøde diskuterede vi dette meget frem og tilbage. Det er en af de forslag som vi gerne vil understøtte ude i fremtiden, men vi ikke kan finde grundlag for at udvikle for nuværende grundet den relativt begrænsede værdi forslaget ville skabe, også set i forhold til de alternative muligheder der er tilgængelige for nuværende med at eksportere varekartoteket og sortere det her.

 

Så vi er nødsaget til at sætte forslaget til "Implementeres ikke" for nuværende, men forventer meget at det med tiden alligevel bliver implementeret smiley


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)