Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Varesamlinger

+1
Jeg bruger varesamlinger. De skal oprettes manuelt, alle priser etc skal indlægges manuelt. Ved eventuelle prisændringer på varenummer, skal priserne ændres inde i Varesamlinger.

Dette er dumt. DUMT. 200 varesamlinger hvor hver består af 25 - 30 varenummer. Og alt skal manuelt behandles.

Hvorfor kan man ikke lese direkte i varetabellen fra Varesamlinger slik at priserne alltid er korrkte?

Dessuten kan man ikke søge på varesamloiner, men skal scrolle nedover til man finder den aktuelle varesamling.

 mvh

John Furnes
i Spørgsmål » Andet af (170 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej John

Jeg ved godt, at det er ikke den løsning du søger men vi har en produktpakke app til e-conomic der tager afsæt i den pris som varen har oprettet i varekartotekket.

Det betyder, hvis du ændre en pris i varekartoteket slår den igennem i produktpakken - hvis du vælger den model, hvor du viser de enkelte priser på varerne der indgår i.

Alternativt kan man jo vælge ikke, at vise prisen på de underliggende varer således der kun står en varar og en samlet pris men så står der i tekst "består af": hvorefter man får angivet hvad produktpakken består af.

Jeg ved godt, at du måske tænker så skal alle oprettes igen (200 varesamlinger) men mon ikke vi kan indlæse dem hvis de ellers er i en form, hvor vi kan få fat i dem.

Hvis du vil snakke mere så er du velkommen til at kontakte os på telelfon 7025 7600 eller send en mail til mig php@itnvision.dk

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Spørgsmål af (18.2k points)
Hej John

Tusind tak for dit indlæg og dit foreslag.

Funktionaliteten i varesamlinger har flere funktioner, dels at samle flere varer i en "pakke" eller, sjovt nok, varesamling.

Hertil kommer også en funktion i at varesamlinger  kan agere som særpriser i de pakker de er samlet i, hvor der kan opnås en specifik pris ved at købe varesamlingen. Dette er årsagen til at varesamlingen ikke læser på prisen og øvrig opsætning på den specifikke vare.

På nuværende tidspunkt ønsker vi ikke at tilføje yderligere funktionalitet og kompleksitet til lagermodulet, men vil blot fastholde de nuværende funktioner og vedligeholdelsen af disse.
Derfor vil jeg være nødt til at give dette forslag "Implementeres ikke"

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)