Informizely customer feedback surveys

Flexibel Nøgletalsrapport

0
Hej

Jeg administrere en nystartet virksomhed der har 1. regnskabsår på 18 måneder. Jeg synes det er en skam det ikke er muligt at trække en nøgletalsrapport der kan dække hele perioden måned for måned, eller at man kan forskyde periodens 12 måneder alt efter hvilke 12 måneder man vil se.

Jeg kunne fx godt tænke mig at trække en rapport fra 1/7 til 31/7 men det kan jeg ikke få lov til fordi 1/7 ikke er regnskabsårets start, det er 1/3 derimod. Jeg kommer derfor aldrig til at kunne trække en rapport der dækker regnskabårets sidste 6 måneder, med mindre jeg trækker en rapport for de sidste 3 regnskabsår, hvilket ikke giver meget mening hvis man er interesseret i de månedlige fordelinger og forskydninger.

Med andre ord, er det jeg søger en Nøgletalsrapport der kan supportere et forlænget regnskabsår, eller en Nøgletalsrapport man selv kan bestemme perioden for, så man i det mindste selv kan klippeklistre i excel.

Mvh

Anders
lukket som en kopi af: Nøgletal
i Forslag » Andet af (430 points)
lukket af

1 Svar

Hej Anders

Mange tak for dit indlægsmiley
Vi har tidligere modtaget et indlæg omkring hvordan at nøgletals rapport kan forbedres. Dette har vi taget med videre til vores forum møde hvor det vil blive vurderet og i den forbindelse tager jeg også dit forslag med her.

For at vi ikke har for mange af de samme eller lignende indlæg liggende, lukker jeg dette med henvisning til det andet.

Du skal i hvert fald have mange tak for at bringe dette op. smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)