forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Import/upload af data fra CSV-fil

0
Tak for et godt og gennemarbejdet produkt, e-conomic skal roses for en flot brugerflade og en masse storartet funktionalitet. Der savnes dog to helt essentielle funktionaliteter før end at de skal udråbes til verdensmestre:

 
1 Import/upload af data fra CSV-fil ifbm Lager/Opret bestilling/Opret linje

2 Import/upload af data fra CSV-fil ifbm Opret faktura/Opret fakturalinje

 
Det der undrer os meget, er at funktionaliteten som savnes til ovenstående, er oprettet ved upload af både varekartotek, debitorer osv. osv. men mangler på de to områder, som i særdeleshed trækker manuelle kræfter og afstedkommer fejl når der skal tastes leverandørfaktura og debitorfaktura. Vores virksomhed opererer med små 40.000 varenumre, så behovet for at benytte at uploade større varekladder er stort.

Vi kan se at Dalby Data tilbyder en (dyr) løsning til indlæsning af leverandør faktura, det løser naturligvis det ene af de to udfordringer, men er dyrt set i forhold til selve e-conomics produkt. Og så er det død-ærligt at man skal tilkøbe andre services, når nu funktionaliteten allerede findes så mange andre steder i e-conomic.

Det var lidt input, til et ellers fremragende produkt.
spurgt 1 Jun, 2011 i Spørgsmål » Import og eksport af data af Bri (120 points)

1 Svar

Enig, alle forms med liner bør kunne importeres...


mvh

Tue
besvaret 1 Jun, 2011 Spørgsmål af tuebarfod1 (4,270 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”