Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Indscannede bilag og fordelingsskabelon

0
Jeg bogfører med indscannede bilag og når jeg skal bogføre noget med fordelingsskabelonen kan jeg ikke se mit bilag på skærmen og så skal jeg på forhånd notere på en blok med de forskellige tal.

Det er meget tidskrævende i dette "papirløse" indscanningsmodul !!!!

Er der en løsning på problemet som Jeg ikke har set ?

 

MVH Dorte
lukket med noten: Inaktivitet
i Spørgsmål » Andet af (420 points)
lukket af 🔒

3 Svar

I venstre side af billedet med det indscannede bilag er der et icon, du kan aktivere, inden du går i fordelingsskabelonen.

Det er selvfølgelig godt, men en nødløsning, som ikke klæder e-conomic.
Spørgsmål af (26.5k points)
Tak for svar. Idet jeg arbejder med 2 skærme har jeg mulighed for at åbne bilaget i et billede for sig selv og trække det over på den anden skærm mens jeg taster i fordelingsskabelonen.

Du har ret i at det ikke er en klædelig løsning og især for dem der kun sidder med een skærm!!

Måske I kan prøve at finde en mere smidig løsning.

Mvh Dorte Kromann
Spørgsmål af (420 points)

Hej Dorte

Mange tak for dit indlæg og tak Erik for at komme med svar smiley
For nærværende vil vi ikke gå ind og ændre på denne visning. Dette ses på baggrund af, at der er en løsning nu og i forhold til vores prioritering af ændringer og anden vedligeholdelse til programmet.

Det du eventuelt kan gøre, benytter du dig ikke af, en i forvejen oprettet fordeling, er at arbejde med en posteringslinje af gangen i bogføringsvinduet. Dvs. du ikke udfylder modkontoen, så vil du hele tiden have bilaget liggende nede i bunden.

Jeg vil meget gerne høre hvordan du tænker der, en bedre løsning i fordelingsvinduet skulle se ud?
 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)