forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

findeløn på bugs

0
Forslag:

Giv jeres medarbejdere lov til at tildele f.eks. 1 måneds gratis e-conomic hvis de synes en bruger har hjulpet ekstra meget med at løse og fejlfinde bugs i jeres system. Det ville hjælpe jer med at fjerne bugs og give brugerne et ekstra incitament til at hjælpe jer.

/Rasmus
spurgt 5 Jun, 2015 i Forslag » e-conomic generelt af Badgeland (1,970 points)
opdateret 15 Jun, 2015 af PeterLuthman

2 Svar

Så kommer jeg personligt til at køre non-stop gratis hos E-conomic :-)

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

besvaret 11 Jun, 2015 Forslag af Jens Kirk (7,880 points)
Hej Rasmus

Tak for dit forslag!

Super cool tanke, at der på den måde er et incitament for at udvise engagement i forhold til at hjælpe med at gøre systemet bedre, og indimellem også hjælpe os med at finde "hullerne i osten". Faktisk er det allerede sådan idag at vores medarbejdere har lov til at gøre lige præcis det de synes giver mening i de konkrete tilfælde.

Vi tror på, at den eneste "regel" vores medarbejdere skal have er, at de skal behandle andre, som de selv gerne ville blive behandlet. Derfor vil der heller ikke kunne opstilles en generel procedure for fx fejlfinding - og belønning af det, men vi vil derimod forsætte med at vurdere fra gang til gang og gøre det, der giver mening.

Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

besvaret 15 Jun, 2015 Forslag af PeterLuthman (10,290 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”