Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Hastighed!

+2
Er I kørt i havnen.

 

Jeg sidder med registrering af 50 salgsfakturaer for en kunde, der skal ekspederes i dag. Den aktuelle faktura kører på 5. minut uden at komme videre.

5 * 50 = 250 minutter.

Er det overtid, eller skal jeg bare læne mig tilbage og nyde "hjulet" i browserfanen?
i Forslag » Andet af (26.5k points)
Ja, og så er den gal igen - hastigheden er helt i bund - gør I noget ???? Vi skriver 2015 - og I har travlt med at fortælle hvor mange kunder I har - men kan I levere varen ?? Nogensinde ???

2 Svar

Ja Economic har problemer, og det har Telia også, så bruger man begge dele, er det ekstra svært i dag.

Med venlig hilsen<br> Anne Bjørnsten<br> A B Consult - Regnskabsassistance<br> <div style="text-align: left;">&nbsp;<a title="www.a-b-consult.dk" href="http://www.a-b-consult.dk" target="_blank">www.a-b-consult.dk</a></div>
Forslag af (2.1k points)

Hej Erik Jensen,
Tak for dit indlæg. smiley

Jeg undskylder meget de udfordringer som du har haft i går med e-conomic, og kan bekræfte, at vi har haft problemer herinde fra med hastigheden.

Jeg kan henvise til vores blogindlæg fra i går, hvor vi melder ud om de udfordringer vi havde. Jeg undskylder, hvis du ikke før har fået informationen om vores driftsproblem.

De gode nyheder er, at det der gav os udfordringer i går, er blevet rettet, og derfor ikke længere skaber problemer.

Jeg takker for dit engagement og indlæg på vores forum, og håber på forståelse. smiley


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Steffen Jensen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (2.9k points)