Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kunde særpriser

0
Hej

Vi anvender særpriser til 90% af vores kunder.

Ville det være muligt at der kunne tilføjes et tegn f.eks. *  i ordre/faktura som giver et tegn på at prisen er en særpris for aktuel kunde??

Det ville hjælpe meget når flere brugere og ikke alle kender særprisen og en evt. rettelse.

 

Med Venlig hilsen

Keld Hansen

Esperienze
i Forslag » Andet af (260 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Keld

Mange tak for dit forslagsmiley
Jeg kan godt se, at det vil hjælpe dig i din arbejdsgang er der et ikon til visning af særpris inde i systemet. Når vi kigger på denne ændring, så skal vi også ind og se på hvordan et sådan ikon vil blive modtaget blandt vores andre kunder, vil det skabe forvirring om hvad stjernen betyder.

Når vi kigger på dette i forhold til de andre forslag til forbedringer, samt vedligeholdelse af systemet, så vil det ikke være en løsning vi for nærvende går ind og laver. Vi går her ind og ser på hvor mange en sådan ændring vil ramme og hvor stor efterspørgslen er. Da jeg ikke har hørt dette tidligere og ændringen ikke vil ramme mange, vil dette desværre ikke blive implementeret da vi har valgt at vores ressourcer vil blive lagt andre steder i systemet.

Kan vi se at der kommer en stigende efterspørgsel efter netop dette, så vil vi gå ind og genoverveje det.

Du skal i hvert fald have mange tak for dit forslagsmiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)