Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Manglende mulighed for at bogføre kassedifferencer på kundeindbetalinger med moms

0
Ifølge diverse revisorer skal kassedifferencer have en momskude U25. I e-conomic har man ikke mulighed for at beregne moms af kassedifferencer ved kundeindbetalinger, kun ved finansbilag, så man kan derfor ikke bogføre korrekt uden at man skal lave en ompostering. Det må kunne lade sig gøre at der kommer momskode på kassedifferencer NÅR man bogføre kundeindbetalinger.
i Forslag » Andet af (860 points)
status opdateret af

2 Svar

Brug flerbenede posteringer. Det er muligt, selvom det er en kundeindbetaling.
Forslag af (26.5k points)
Jeg ved ikke hvad du mener med flerbenet posteringer, men jeg posteringer på debitorkontoen og bank/kasse, og differencen skal på kassedifference, men der kommer ingen momskode op selvom kontoen er oprettet med moms. Jeg vil derfor gerne vide hvad du mener med flerbenet postering.
Hej.

Da e-conomic kører så utrolig langsomt lige p.t., vil jeg bede dig søge hjælp i e-conomic, men i dit konteringsbillede er der et ikon, du kan aktivere, hvorved du får mulighed for at kontere din diff. på en finanskonto. Rent praktisk betyder det, at du i dette nye billede skal kontere indbetalingen på din bankkonto og differencen på en kassediff.konto. Du kan gemme disse 2 konti i en fil, som du kan hente næste gang.

Hej 225243

 

Tusind tak for din henvendelse.

Som Erik rigtigt nævner, så kan du anvende fordelingsskabelonen til at fordele differencen ud til den respektive konto med momskode og alting.

 

Du kan se hvordan du opretter den flerbenede postering ved hjælp af fordelingsskabelonen lige her:
http://wiki2.e-conomic.dk/regnskab/kassekladder-ny-postering-flerbenet-postering-fordelingsskabelon

Lad mig høre om dette er fyldestgørende for dig smiley


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)