Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Navn på fil ved udsendelse af faktura

+1
Hej

 

Kan se at I nu har ændret navnet på filen med fakturaen til "faktura_fakturanr"

Er det muligt at få det ændret til "invoice_fakturanr"

 

Vh

Grith Kristensen

Aftalenr. 304733
i Forslag » Andet af (760 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Grith

Mange tak for dit indlægsmiley
Det er korrekt at vi netop har været inde og ændre dette, så der ikke længere så en masse uforklarlige informationer, men i står det nu mere overskueligt.

Det der bestemmer sproget det er sproget på brugeren, der udsender fakturaen.
Vi overvejer på sigt herinde at lave sprogmuligheder på selve layoutet så de mails der sendes ud til hvert layout kan have et angivet sprog. Det er desværre ikke noget der kommer til at ske her og nu. Det er på overvejelsesstadiet og vil derfor ikke turde sige noget om hvornår dette evt. vil komme ud. 

Jeg vil tage det med på vores næste forum møde, så vi kan få en status på forslaget og om det vil blive implementeret i systemet.

 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)

Hej Grith 
Jeg synes dette efterhånden gamle indlæg kunne bruge en opdatering. 

Vi har haft forslaget oppe og vende på vores prioriteringsmøde - det er ikke et vi kommer til, at arbejde videre med således det manuelt kan vælges hvad der skal stå som fil navn. 

Jeg kunne dog godt tænke mig, at høre nærmere hvornår du oplevede denne ændring? også vil jeg rigtig gerne helt forstå behovet.
Hvis behovet er, at alle jeres fakturaer der sendes skal filen hedder "invoice_fakturanr" - så vil løsningen være, at i ændrer jeres bruger til engelsk sproget (det kræver min. small business eller større pakke) 

Så vil filen hedde "invoice_fakturanr" 
Jeg har også et ekstra forslag til hvordan i måske kunne forbedre dette i jeres arbejdsgang. Det er ved ikke, at vedhæfte fakturaen som en PDF fil men istedet fremadrettet udelukkende vedhæftet det som et link (som åbner PDF'en når kunder trykker på linket) 

Her styres det nemlig efter hvilken moms zone kunden har -
Indland: 
Du kan også åbne den vedhæftede fil ved at klikke her:
Faktura i PDF-format

EU og Udland:
You can also open the attached file by clicking here:
Invoice in PDF format

På dem måde styres det mere logisk på momszonen og du vil også kunne tjekke i "sendt" om kunden så rent faktisk har åbnet fakturaen.

Jeg vil rigtig gerne høre nærmere om hvornår og hvordan i gerne skal bruge denne ændring og om nogle af ovenstående løsningen kan anvendes. 
Rigtig god dag :-) 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)