Import af varer

0
Ved vareimport bør det også være muligt at vælge lokation samt kategori og variant. Ellers skal man jo stadig ind manuelt på hvert enkelt varenummer efterfølgende.
spurgt 29 Apr, 2011 i Forslag » Import og eksport af data af TBR (300 points)
gen-kategoriseret 21 Feb, 2013 af Peter Friis

5 Svar

 
Bedste svar
Hej Finn,

Tak for tilkendegivelsen. Vi skal nok vende tilbage når vi har nyt fra lagerfronten.

 

Kim Sneum Madsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 27 Mar, 2012 Forslag af kimsneummadsen (24,020 points)
valgt som bedste svar 21 Feb, 2013 af Steffen E
Som Kim skriver her, er det noget vi har haft oppe og vende. Som tingene er nu, er det ikke noget vi har tænkt os at implementere.

mvh
Hej TBR,

Det er faktisk muligt at importere lokationen, man kan bare ikke gøre det direkte i varekartoteket. Lokationen påføres først det øjeblik at man importerer det ind i en vareregulerings kladde, men der vil du mere eller mindre indlæse den samme fil, som du læste ind i varekartoteket.

Kategorien og varianten kan man dog ikke indlæse. Det kan jeg forstå du godt kunne tænke dig? Ville en import funktion lige som ved lokationen være brugbar?

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 2 Maj, 2011 Forslag af Steffen E (151,510 points)
Hej igen,
Jeg var ikke klar over den mulighed. Jeg vil dog stadig mene at det burde foregå i varekartotek og ikke i et regulerings felt.

Dog kan det bruges og hvis det der er muligt at lægge kategorien og varianten ind her, ville det også fungere. Sad manuelt og oprettede 133 katagorier med tilhørende varianter for bagefter og skulle ind på hvert varenr. og matche. Det må kunne gøres på en mere enkel måde. Især når det skal gøres 2 gange årligt.
besvaret 2 Maj, 2011 Forslag af TBR (300 points)
Hej igen,

Så har vi haft denne op og vende, og synes helt klart ønsket er klart nok. Vi vil bare være helt sikre på der også er andre der kunne tænke sig dette, hvorfor vi ville høre om der er andre der har samme forslag?

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 11 Maj, 2011 Forslag af Steffen E (151,510 points)
Hej Steffen

Jeg tilslutter mig muligheden for at importere varianter i varereguleringskladden. Det er en helt umulig opgave at tilrette varianter, hvis der er blot et par hundrede - for slet ikke at tale om tusinder - varelinier.
Det må være et must.

Finn
besvaret 27 Mar, 2012 Forslag af Finn (2,400 points)