Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Posteringsdato vs. bogføringsdato

0
Var det ikke muligt at implementere posteringsdatoen i systemet..?

 

Bogføringsdato = fakturadato (den dato, hvor den fakturerede aktivitet hører til)

Posteringsdato = den dag fakturaen bliver indtastet i systemet (dags dato)

 

Hvis jeg gerne vil vide, hvad der er sket "siden sidst", så er det tættest jeg kan komme på faciliteten, at bruge posteringens serienummer, og den siger jo ikke meget... (og det er ikke engang i alle rapporter/udtræk, at den kommer med ud...)

 

Så et andet ønske var at få ALLE variabler med på ALLE udtræk (så kan man selv fjerne dem, som ikke er relevante, hvis ikke I kan lave et custom-setup)....
i Forslag » Andet af (710 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Jørgen

Tusind tak for dit indlæg og dette forslag.

Jeg kan sagtens følge din arbejdsgang, at når du har brug for at se hvad der er sket siden sidst, så kan det være problematisk.
Først og fremmest vil jeg lige sikre mig at du kender alle dine muligheder, personligt foretrækker jeg at bruge loggen til at se hvornår noget sidst er bogført, her vælger jeg handlingen "Kladde bogført" ser hvilket kladdenummer der seneste er bogført, og så kan jeg specificere en søgning i: Regnskab -> Søgning og lister -> Posteringer (find bilag), på dette specifikke kladdenummer.

I denne søgning, der er vores mest dynamiske søgning når man ønsker at danne sig et overblik over posteringerne og transaktionerne vil du også se serienummeret på dine posteringer.

Med denne arbejdsgang føler jeg altid at jeg har mulighed for at lave det nødvendige detektiv arbejde i e-conomic aftalen for at opklare hvad der er sket og hvornår.
Dette inkluderer dog ikke en posteringsdato, men denne syntes jeg umiddelbart også er overflødig, jeg ved trods alt hvilken dato kladden blev bogført, og dermed også posteret (afhængigt af arbejdsgange).

Mit umiddelbare respons til dette forslag er derfor at det ikke vil være nødvendigt at indføre en parameter der hedder posteringsdato. Jeg hører naturligvis gerne dine tanker om ovenstående, og i hvilken udstrækning dette ellers giver dig problematikker.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Det virker godt nok, som en stor omvej, at man skal via loggen for at se, hvad der er sket siden sidst... At bruge serienummeret var efter min mening den åbenlyse løsning... Serienummeret skulle bare knyttes til en tidstabel i stedet for en fortløbende nummerering...

Jeg forestiller mig ikke, at jeg er den eneste, der kan lave et regnskab, hvortil der kommer nye posteringer, som ellers bare vil forsvinde i mængden, hvis ikke man kunne isolere dem fra de tidligere udtrukne tal...

Men hvad er så logikken i, at alle dataudtræk ikke har de samme variabler...? Nogle udtræk har serienummeret med, andre har projektnummeret...?