Oprettelsesdato for kunder mangler

0
Hej E-conomic

Hvorfor mangler der noget så grundlæggende som en oprettelses-dato for en kunde / debtior i E-conomic?

En oprettelses-dato for en kunde er en vigtig information vil jeg mene. Det siger noget om, hvor længe kunden har været i firmaet.

Kan E-conomic ikke blive udbygget med en oprettelsesdato for kunderne?

I bruger jo allerede oprettelsesdatoer for mange andre objekter i E-conomic.

Lige nu er vi ude i, at skulle ind og kigge på datoen for deres første faktura, men det er tidskrævende. Og det giver ikke et overblik.

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

i Forslag » Andet af (8.1k points)
status opdateret af

5 Svar

Hejsa.

Mens du venter på en løsning, så kan jeg anbefale at bruge funktionen "noter" ud for kunden.
Her er der masser af plads til at skrive f.eks kundens oprettelsesdato :)
Forslag af (180 points)
Tak, men vi kan ikke liste ud fra hvad som står i noterne :-)

Hej Jens Kirk,
Tak for dit indlæg. smiley

Jeg kan godt forstå, at det i nogen tilfælde giver mening af vide, hvor længe en kunde har været i firmaet. På nuværende tidspunkt, er der som Hr. Harder nævner, mulighed for at indsætte en oprettelsesdato i feltet noter, hvor man frit kan skrive en tekst.
Hvis du ønsker større indsigt i dine kunder og styrring af disse, kan jeg anbefale at kigge på vores CRM og kundestyrringspartnere.

Samtidig skal vi tænke på, ikke at øge kompleksiteten af e-conomic, ved at øge antallet af felter, som kan udfyldes ved fx oprettelsen af en kunde. Vi arbejder meget med, at e-conomic skal være overskueligt og lige til at arbejde med.

I forhold til udviklingen af et felt for oprettelsesdatoen for en kunde, vil det ikke være noget, som vi implementerer i den nærmeste fremtid, da vi fokuserer på at udvikle e-conomic med funktioner, der giver merværdi for størstedelen af vores slutbrugere.

Tak for dit engagement og indlæg på forum. smiley


Med venlig hilsen

Steffen Jensen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)
Hej Steffen

>>Samtidig skal vi tænke på, ikke at øge kompleksiteten af e-conomic, ved at øge antallet af felt, men om stykke tekst, som viser, hvornår kunden er oprettet i e-conomic.

Jeg tænker som udgangspunkt ikke på et felt (hvor brugeren kan redigere noget), men blot en dato-tekst, hvor man kan se (samt aflæse via API'en) hvornår kunden blev oprettet i E-conomic.

Samt mulighed for listning af kunderne (i kunde oversigten) ud fra deres oprettelses-dato.

Det er jo bare et dato- og tids-stempel (datetime), som lægges ind sammen med brugeren, når denne oprettes.

Det vil som programmør undre mig meget, hvis der ikke allerede sættes et dato- og tids-stemplet, som det er programmeret nu. I så fald handler det bare om værdien trækkes ud i systemet, så det bliver synligt kan bruges jf. ovenfor omtalte.

Kort sagt - vi taler ikke om et felt, som kan redigeres, men blot om at værdien for hvornår kunden blev oprettet kan ses / aflæses / listes mv.
Hej Steffen

Hvornår svarer du? :-)

Hej igen Jens Kirk,
Tak for yderligere input til denne tråd.

Hvis man i e-conomic valgte at sætte en låst dato på oprettelsen af en kunde, er der mulighed for at skabe en del forvirring, da en stor del af vores kunder ikke bogfører dag til dag, men tværtimod meget forskudt af fysisk tid.
Et sådan stempel med tid for oprettelse, vil derfor skabe stor forvirring for en stor gruppe af kunder, og bidrage til større kompleksitet og ”mere at forholde sig til” i hele kundekartoteket. 

På baggrund af ovenstående kan jeg derfor sige, at et tidsstempel på kunder, ikke bliver implementeret på nuværende tidspunkt. 

Igen Tusind tak for dit engagement på vores forum. smiley


Med venlig hilsen

Steffen Jensen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)
Hej Steffen

Du misforstår mig lidt :-)

Jeg omformulerer mig lige :-)

Som API-udvikler kunne være virkeligt smart, at der kom datostempel for hver debitor, så systemet, som forbinder via API'en, kan se, hvornår en debitor er blevet oprettet.

Endelig abstraher fra at datostemplet kan være synligt for en bruger via jeres grænseflade. Det vigtigste er, at datostemplet kan aflæses via API'en. Det giver ikke mere kompleksitet og der er ikke flere info at forholde sig til for brugeren. Brugeren ser ikke forskellen, men API-systemerne kan aflæse, hvornår en debitor blev oprettet og det giver en masse fordele - f.eks. sortering ud fra år, statistik osv.

Hej igen Jens. smiley

Jeg forstår godt, at det i nogle tilfælde, ville være brugbart for nogle brugere, at have et tidsstempel for hvornår debitoren er oprettet, som du skriver.

I forhold til at lave et tidsstempel der udelukkende kan læses af API, er ikke noget vi på nuværende tidspunkt vil udvide programmet med. Vi fokuserer på, at udvikle features der giver gavn for flest mulige af vores brugere, hvilket ligger til grund for ovenstående beslutning.  


Med venlig hilsen

Steffen Jensen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)
Hej Steffen

Jeg kan se, at I har faktisk allerede skabt en API funktion, som kan det, som jeg efterlyser, nemlig at eksterne systemer (via API'en) kan se om en debitor er blevet opdateret efter en dato.

Funktionen hedder: Debtor_GetAllUpdated

Så der besvarede jeg lige mit eget spørgsmål :-)

Hej igen Jens Kirk. smiley

Jeg er rigtig glad for, at du har fundet frem til at løsning på dit spørgsmål. Det er godt, at vi har erfarne og engagerede bruger som dig, der bidrager til udviklingen af vores system.

Jeg takker for dit engagement.  


Med venlig hilsen

Steffen Jensen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)