Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Godkendelse af faktura af flere brugere

+1
I kassekladderne skal man i dag godkende bogføringen.

Kan det blive muligt at et bilag kan godkendes af en anden bruger end den der bogfører. Dette vil især hjælpe hvor der er en chef/budgetansvarlig som skal godkende indgående fakturaer.

Når der så er bogført kan man se hvem der har godkendt bilaget

Løsningen er at der tilføjes en knap længst til højre der hedder "godkend markerede"

 

Denne løsning vil især være nem hvis man har indscanningsmodulet tilføjet :-) for så kan "godkender" se bilaget.
i Forslag » Andet af (3.0k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Jimmy

Mange tak for dit indlægsmiley
Jeg kan godt se at dette vil give mening i forhold til den måde du arbejder med godkendelses processen i dit regnskab.

I e-conomic er godkendelse af bilag opbygget meget basic for at gøre det så brugervenligt, som muligt for største delen af vores kunder.

Vi går her også ind og kigger på hvad der vil give mest værdi vores kunder, set op i mod hvordan de anvender systemet og hvor mange af dem der har flere brugere der arbejder på netop denne måde. Lige netop her ser vi ikke efterspørgslen være stor og i forhold til de ressourcer vi ligger inde med og de andre forbedringer og vedligeholdelse af systemet der kræves så har vi prioriteret, at vi kigger på andre funktioner i forhold til godkendelse, som f.eks. at det skal være muligt at bogføre delvist godkendte posteringer.

For nærværende vil lige netop dette desværre ikke blive implementeret.

Du skal alligevel have mange tak for dit engagement omkring dette her på forum.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)