Mulighed for redigering af kontaktperson fra valg af reference

0
Halløj i stuen

 

Jeg sad den anden aften og skulle rette i nogle oplysninger knyttet til en kontaktperson gemt under et kundekort. I den forbindelse undres min kodehjerne over, hvorfor man har gemt den mulighed væk under Kunder -> Fremsøgt kunde -> Flere, når det havde været mest oplagt at have en genvej enten ved valg af kontaktperson under faktura dannelse eller under Fanen levering når man har kundekortet åbent.
Efter som det er en relativ simpel implementering, er det noget econmic har tænkt sig at implementere i en meget nær fremtid? :)
 

På forhånd tak :)

 

Mvh
Glenn
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Glenn

Mange tak for dit indlægsmiley
Årsagen til, at kontaktpersoner ligger under flere skyldes, at vi har været inde og kigge på hvilke informationer på kunden der giver størst værdi for størstedelen af vores kunder.

Sådan som systemet kører nu i forhold til kontaktpersoner, er ikke noget vi vil gå ind og ændre på for nærværende, dette skyldes hovedsageligt at vi får rigtig mange henvendelser omkring forslag til forbedringer, samt vi også har en generel vedligeholdelse af systemet.
Her går vi specielt ind og kigger på efterspørgslen efter dette og på nuværende tidspunkt er det ikke noget jeg har hørt meget omkring.

Når det er sagt, så findes der en nem måde, at tilgå sine kontaktpersoner på. Når du står ude i dit kundekartotek under salg-->kunder-->kunder, kan du ved hjælp af tryk på punktum får vores quicksearch frem. Hvis du f.eks. står på linjen for kunden du ønsker at oprette eller tilgå kontaktpersoner på, kan du efter tryk på punktum, skrive "kontaktpersoner" under fanen "aktiv linje" sørger du for denne er markeret endten ved pil ned og enter eller trykker direkte på den og du vil hurtigt komme ind til kundens kontaktpersoner.

Du kan også når du står inde på kunden under dennes oplysninger og fanen levering, eller når du står direkte inde på en kundefaktura og ønsker at påføre en kontaktperson oprette denne "on the fly" - dvs. at når du trykker på det lille felt med de tre streger inde i feltet, få et nyt vindue frem og her kan du oppe i højre hjørne trykke på knappen "ny kontaktperson" og oprette det ønskede og efterfølgende vil denne tilknyttes kunden eller selve fakturaen.

Om ikke dette måske var præcist det du ønskede så håber jeg, at ovenstående vil kunne hjælpe dig på vej.

Endnu engang mange tak for dit indlægsmiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)