Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Import udenlandsk kreditorfaktura

0
Hej

Jeg indtaster alle mine kreditorfakturaer i Excel - hvorefter jeg importere til en kassekladde i e-conomic.

Nu har jeg fået en Canadisk leverandør - dvs. den vil jeg selvfølgelig gerne have ind i CAD.

Men - i import skal jeg både oplyse beløbet i CAD og i DKK.

Hvis jeg ikke præcis rammer samme kurs som i e-conomic, så får jeg allerede i oprettelsesøjeblikket en kursdifference samt yderligere en når jeg betaler.

Kan man ikke sætte søjlen DKK til Fast værdi som så skal være valutabeløbet ganget med e-conomic kursen?

P.t. klare jeg problemet ved at taste dem manuelt, hvorved e-conomic godt kan finde ud af at bruge dagskursen - men det vil da være rart hvis det også er muligt når man oploader.
lukket
i Spørgsmål » Andet af (4.2k points)
status opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Leo

Vi sidder i øjeblikket og designer importfunktionaliteten til vores nye kassekladde, og så vidt jeg kan se vil problemet forsvinde her, hvis du blot opgiver valutabeløb og valuta. Så vil systemet automatisk kunne sættes op til at bruge dagskursen.

Mvh.

  Tobias Ulldall-Espersen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Spørgsmål af (4.1k points)
valgt som bedste svar af
Hej Leo,

Dette har vi overvejet ved flere lejligheder, f.eks. også når man importere til kassekladden, så kunne det også være relevant at man kunne tilføje momskoden jf. kontoplanen. Her kan der nævnes andre relevant eksempler også.

I praksis ville dette nok bestå af noget i stil som med fast værdi, men værende Automatisk som i dette tilfælde skulle beregne dagskursen, og i det andet tilfælde beregne momskoden. Altså et felt lige som man har fast værdi.

Vi er helt enige i, at ideen er god, da den kan gøre det nemmere at importere. Vi er dog også af den overbevisning at denne funktion vil være en større ændring af forretningslogikken, hvorfor det først er noget vi vil kunne implementere i forbindelse med den nye klasse (og New GUI). Derfor har jeg selvfølgelig kontaktet udviklere hertil, og sagt at dette kunne være en ide. Ligeledes hvis du har adgang til den nye kassekladde, skal du være velkommen til at oprette den i UserVoice, vores feedback system.

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)