Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Dropbox flere brugere og manglende synkronisering

0
Hejsa

Er der andre end os der ikke kan synkronisere Dropboxen mellem 2 brugere. Det er åbenbart ikke muligt at dele mappen Apps som oprettes ved første download af programmet. Jeg kan ændre i mappen i Dropboxen, men det kommer ikke videre derfra, min kollega har tilsyneladende den fulde adgang og det er kun hans ændringer der kommer videre til E-Conomic. Er der nogen som har en løsning på dette ??

Hilsen Tina
i Spørgsmål » Bilagshåndtering af (240 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Tina

Mange tak for dit indlæg - jeg kan se, at du ikke rigtig har fået nogle kommentarer til dette indlæg, jeg vil derfor anbefale at du tager kontakt til Dropbox, da de muligvis vil kunne hjælpe dig i denne situation.

Du kan i denne artikel, som viser vores integration med Dropbox, se kontaktoplysninger du kan anvende.

Håber at dette vil kunne hjælpe dig. smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)