Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Saldoovervågning ved bogføring

0
Det ville være meget rart, og til stor hjælp, hvis man, når man søger i forskellige kartoteker, kan se saldoen på den søgte konto.

F.eks. ved indbetaling af A-skat, debitorindbetalinger og betaling til kreditor omgående kan se, hvad saldoen er på kontoen.
i Forslag » Andet af (310 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Poul

Mange tak for dit indlægsmiley
Jeg kan godt se, at det ville give et bedre overblik kan du direkte inden på den søgte konto se, hvad saldoen er.

Der er dog nogle faktorer vi skal ind og vurdere i forhold til det retvisende billede og hvordan den skal hente selve beløbet.
Vi går også her ind og kigger på hvor mange henvendelser vi får på de forskellige forslag og vedligeholdelse i forhold til vores ressourcer.

Da vi ikke har set en stor efterspørgsel efter netop dette og der er et godt alternativ, så vil det ikke blive implementeret på nuværende tidspunkt.
Et løsningsforslag til netop dette vil være, at du går under rapporter-->regnskab-->kontokort. Herinde opstiller du søgekriterierne og kan, hvis du ønsker det, sætte flueben i "medtag kladdeposteringer". 
En endnu hurtigere måde du kan gøre det på er, når du står inde på kontoplanen under bogføringen efter du har trykket på det lille ikon i bogføringsvinduet er, at klikke på ikonet kontokort til højre, så vil det også fremkomme her med saldo.

Selvom ovenstående måske ikke er helt den løsning du havde håbet på, så håber jeg ovenstående vil kunne hjælpe dig på vej.

Du skal endnu engang have tak for dit forslagsmiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)