Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Indlæsning af kreditorfaktura

0
Hej

I forbindelse med indlæsning af kreditorfakturaer via excel kobles bankkontoen, som fremgår af kreditoren, ikke direkte op i kassekladen. Man er nødsaget til at gå ind på hver enkelt kreditorfaktura linie og vælge kreditornummeret igen via en søgning på kreditorer, førend bankkontoen fremgår.  

Det kunne være rart, hvis en automatisk selv hentede de data som allerede fremgår af kreditorens stamdata. Dette vil kunne være med til at fremme brugen af automatisk indlæsning af fakturaer.

Der må være andre, som har den samme problemstilling eller??

Hvordan ser løsningen af denne problemstilling ud i fremtiden?
lukket
i Spørgsmål » Andet af (170 points)
opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Lei

I forbindelse med vores vores nye kassekladde arbejder vi netop med denne problematik, og dit problem vil således blive løst når det bliver muligt at importerer data i den nye kassekladde.

Importfunktionaliteten ligge i top 3 af de større opgaver der vil blive løst i den nærmeste fremtid (5 -7 måneder), men jeg kan pt. ikke give dig et estimat ud over dette.

Mvh.

  Tobias Ulldall-Espersen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Spørgsmål af (4.1k points)
valgt som bedste svar af