Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Salg -> Kunder: Medtagning af kladdeposteringer

0
I tabelvisningen under Salg -> Kunder mangler jeg en funktion, der gør det muligt at medtage kladdeposteringer i visningen. Min bogfører lader nemlig ofte registrerede indbetalinger liggende i kassekladden i flere måneder, hvorved oversigten er ubrugelig mht. at se, om kunderne har betalt min fakturaer.

Jeg ved, at jeg kan få et nogenlunde overblik under Rapporter -> Kundekontokort. Men det er bare ikke lige så overskueligt som den anden visning under salg.
i Forslag » Andet af (200 points)
status opdateret af 🔒
Kunne løsningen være, at  du beder din bogfører om at bogføre indbetalinger løbende? Der er vel ingen grund til, at de ligger i flere måneder uden at blive bogført?

1 Svar

Hej Albjerre.
Tak for dit indlæg. smiley

Jeg kan godt forstå, at det i din situation, ville være smart hvis man kunne se oversigten med kladdeposteringer. Det er dog ikke sådan at visningen er tiltænkt. Det er kun de bogførte ting, der er med i denne visning. Jeg kan derfor sige, at denne tabelvisning, ikke bliver lavet om i fremtiden.

Hvis du ønsker at se, hvilke fakturaer der ligger udbetalte hos dine kunder, kan du altid trække en debitorsaldoliste under ”Rapporter > Kunder > Debitorsaldoliste”. Her kan du fx sætte flueben i medtag kladdeposteringer og vis specificeret, for at få overblik over hvad der ikke er betalt.

Du kan også se en artikel, om vores debitorsaldoliste her.


Tak for dit forslag og engagement på vores forum. smiley


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Steffen Jensen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (2.9k points)
Hej Steffen

Tak for svaret. Debitorsaldolisten giver et ret godt overblik.

Men hvad er den anden visning under salg så tiltænkt? For mig er visningens formål umiddelbart hurtigt at give mig det mest opdaterede billede på udeståender med mine kunder. Det får jeg bedst, ved at jeg også kan inkludere kladdeposteringer.
Hej igen Albjerre. :)

Jeg er glad for, at du kan bruge debitorsaldolisten for at få et overblik over ubetalte salgsfakturaer.

Jeg kan sagtens følge, at hvis jeres indbetalinger ligger i kladden i en længere periode, så har I ikke samme overblik her i kundeoversigten. Denne funktion i kundeoversigten er dog tiltænkt til, at der skal kunne ses den faktiske saldo og der skal kunne udlignes på kunderne. Ved at have kladdeposteringerne medtaget her, vil dette derfor ændre på hele dette formål.

Da der ikke bør kunne udlignes eller afstemmes ud fra kladdeposteringer, da de egentlig ikke er bogførings klar, vil det have indflydelse på udligningsfunktionen, hvis de vises i kundeoversigten her. Vi har ligeledes en automatisk udligningsfunktion i kassekladden, hvilken ligeledes ikke vil kunne virke med kladdeposteringer. Derfor vil dette forslag kræve, at der laves en ny søgefunktion, hvor dette kan gøres til en mulighed, hvor der så spærres for udligningsfunktionen.

Så da denne funktionalitet allerede er tilgængelig her, er det desværre ikke noget der vil blive prioriteret på nuværende tidspunkt. Men mange tak for forslaget, jeg vil gerne holde øje om der kommer flere lignende henvendelser. :)
Fair nok. Jeg anvender debitorsaldolisten fremover.