forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Import af mange posteringer

0
Hej

Før jeg skifter over til E-conomic, så vil jeg lige sikre mig at systemet også kan opfylde mine behov, særligt omkring indlæsning af posteringer.

Jeg indlæser i dag bankposteringer i C5 kassekladden, da jeg har relativt mange posteringer. Jeg ønsker selvfølgelig at gøre det samme i E-conomics. Jeg har derfor følgende spørgsmål:

1. Er der nogen begrænsning i hvor mange posteringer man kan indlæse i kassekladden?
2. Hvis ikke, vil systemet køre langsommere hvis der er indlæst mange posteringer?
3. Som jeg læser det, kan man ikke indlæse posteringerne til den nye kassekladde. Bliver dette muligt?

Årligt har jeg et sted meller 150.000 til 200.000 posteringer, og forventer at indlæse omkring 1.000-1.500 posteringer pr. gang. Giver antallet af posteringer et problem?

På forhånd tak.

Peter
spurgt 3 Feb, 2011 i Spørgsmål » Import og eksport af data af RevisorIT (570 points)
opdateret 18 Okt, 2012 af frederiknielsen

3 Svar

 
Bedste svar
Hej Peter,

Med så mange posteringer har jeg svært ved at gennemskue om e-conomic kan anbefales, jeg har aldrig hørt om nogle med så mange posteringer. Vi har ikke en grænse over hvor mange man kan have, men når det er den størrelsesorden, tror jeg vi er ved at være ude hvor søgninger mv. vil være langsomme, og bogføring af så mange posteringer vil også tid(relativt i forhold få posteringer). Hvis du skulle have et eksempel på en fil du kan indlæse, vil jeg næsten anbefale dig at prøve det, for at se om det skulle være til gene.

Indlæsning af filer i den ny kassekladde kommer ikke før sommerferien. Vi har endnu ikke noget på tegnebrættet vedr. import, så det er svær at sige hvornår det kommer, men det kommer først efter sommerferien, kan jeg med sikkerhed sige. (det komme lidt an på hvordan og hvorledes forløbet kommer til at være)

Ja det vil være muligt manuelt og ligge dem ind når man importer. Her gør man brug af manuel debitorfaktura, og så kan du angive debitornummeret når du indlæser. Man kan dog gøre det, for at spare tid, at man måske kan få systemerne til at snakke sammen. Se mere om vores API her. - http://www.e-conomic.dk/apps/app-partner  Det vil koste lidt og udvikle, men tilgengæld kan man få gjort det automatisk   

Det er korrekt man højest kan få 100 bank posteringer med over i kassekladden.

Så overordnet på baggrund af informationerne, så vil jeg som udgangspunkt ikke anbefale det, da jeg er i tvivl, men jeg vil helt klart anbefale dig at teste det. (som sagt, jeg har aldrig hørt om nogle med så mange posteringer- der med ikke sagt at der ikke er nogle)

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 6 Jun, 2011 Spørgsmål af Steffen E (151,510 points)
valgt som bedste svar 18 Okt, 2012 af frederiknielsen
Hej Peter,

Først vil jeg sige, at jeg i dette tilfælde til en hver tid vil anbefale at bruge FireFox til at indlæse filen. Det er så vidt jeg husker, kun Internet Explorer der har en form for timeout som gør at man ikke kan læse meget store filer (+50.000 poster i en fil).

1. Så nej. Det vil virke perfekt ved 1.000-1.500 posteringer. Jeg har netop testet det, og er kommet frem til ca. 10 sekunder tager det fra til man finder filen og siger upload. Du kan altid selv teste det, ved at tage en demo fra vores hjemmeside, og så indlæser din fil der. Se her hvordan du importerer posteringer. - http://wiki.e-conomic.dk/import-af-data/import-af-posteringer

2. Såfremt du skal ind og rette i posteringer? Ved jeg ikke om du skal? Så vil der være lidt hurtigheds problemer i forhold til man kun har 20 posteringer. Dette vil dog blive væsentligt forbedret i den nye kassekladde. Igen vil jeg anbefale dig at tage en demo, så kan du altid selv teste det.

3. Ja det er rigtigt det endnu ikke er muligt, og det bliver helt klart en mulighed, det er bare svært at sige hvornår.

En forventet dato for en fuld køreklar(LÆS: med alle funktioner) ny kassekladde hedder som alt ser ud nu omkring 1/7 2011. Men alt kan jo nå at ændre sig  

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 3 Feb, 2011 Spørgsmål af Steffen E (151,510 points)
Hej Steffen

Jeg har nu en kunde mere der gerne vil benytte - efter min anbefaling - min der er tale om en endnu større virksomhed. Jeg har været ved at estimere på antal posteringer. Mit bud er at der bliver omkring 400.000 til 600.000 posteringer om året.

Dette giver derfor anledning til en ny række spørgsmål som jeg håber du kan hjælpe med:

1. Kan e-conomics klare så mange posteringer, eller vil det komme til at køre for langsomt?

2. Kan man indlæsning 5.000 posteringer direkte i kassekladden uden det giver problemer

3. Hvornår kommer man til at kunne indlæse posteringer direkte i den nye kassekladde?

4. Virksomheden benytter i dag et særskilt faktureringssystem som de fortsat ønsker at benytte. Kan man indlæse fakturaposteringer direkte ind på debitorkonti uden problemer?

5. Kan det passe at man kun kan overføre 100 posteringer fra bankafstemning til kassekladden?

Der er tale om mange posteringer, og flere konti mv., og derfor er det vigtigt at du svarer ærligt om E-conomics kan håndtere ovenstående data og forhold.

På forhånd tak.
Peter
besvaret 3 Jun, 2011 Spørgsmål af RevisorIT (570 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”