Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Foranstillede nuller på FI-kort

0
Hej

Kan det ikke blive lavet så der heller ikke skal indtastes foranstillede nuller,

når en betaling skal rettes fra bankkonto til FI-kort?

Med venlig hilsen

Bente Mehlbye
lukket med noten: Inaktivitet
i Spørgsmål » Andet af (650 points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej Bente

Mange tak for dit indlægsmiley
Når du oprettet dine leverandørfakturaer så vil den lave foranstillet nuller i OCR-linjen når du opretter din FI-betaling.

Jeg vil meget gerne høre om den gør dette hos dig og hvor det præcist er du står henne hvis du oplever den ikke gør følgende?


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)
Hej Camilla
Jo, når jeg opretter en leverandørfaktura med FI-kort er der foranstillede nuller, men hvis en leverandør eksempelvis er oprettet med bankoverførsel og du skal rette betalingen til FI-kort er der ikke foranstillede nuller.
Med venlig hilsen
Bente Mehlbye
Hej Bente

Jeg har netop været inde og teste ovenstående du skriver. Når jeg har en leverandør der er oprettet med betaling "bankoverførsel" og efterfølgende under selve bogføringen ændre dette til +71, uden at jeg har udfyldt nogle data i bankoplysningerne, så vil den foranstille nummer i OCR feltet.

For at vi ikke taler forbi hinanden, så vil jeg høre om det er muligt jeg kan ringe dig op i morgen, så vi sikre os at jeg forstår helt hvad du gør og vi får kigget på det.

Du må i den forbindelse meget gerne skrive mig en mail til info@e-conomic.dk, med dit telefonnummer.

Ser frem til, at høre fra dig :)