Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




projekt - import af data og tildel projekt nr efter bogføring

0

Hej

 

Lidt indspark til projekt faciliteter

 

 

1

Mulighed for at indlæse excelfiler med projektnummer

 

Til f eks fordeling af lønudgifter/ efter timesedler

 

2 mulighed for at tildele projektnumre til bogførte bilag

 

3

Ville være dejligt hvis man i kassekladderne kunne se tilføjede bilagsnumre eller manglende samme

 

God Bede dag til jer

 

Med venlig hilsen / Best Regards

 

Ulrik Notlev

Økonomiansvarlig

 

Barlby+Carlsson

Wildersgade 46B
DK-1408 Copenhagen K 

Denmark

 

 

Phone:

Office: +45 3254 8050

Mobil: +45 2567 4390

 

Web:

www.barlbycarlsson.dk

 

i Forslag » Andet af (120 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Ulrik,

 

Mange tak for dit indlæg.

 

1.     Vi har fået denne forespørgsel før, og vi er med på idéen. Jeg vil derfor gerne henvise til et tidligere indlæg. Pt. er status at den stadig ligger hos teknikken, og ikke er blevet udviklet endnu. En tidshorisont kan jeg desværre ikke give dig.

Se gammelt indlæg her: http://forum.e-conomic.dk/13877/importer-posteringer-i-kassekladen

 

2.     En mulighed for at tildele projektnumre på posteringer efter bogføring vil ikke være muligt. Når vi laver projektomkostninger bliver disse konteret alt efter gruppens opsætning. Har man allerede bogført en postering på en konto, og vil dernæst tilkoble den til et projekt, vil konteringen i mange tilfælde skulle ændre sig, og dette er ikke en mulighed. Når først en postering er blevet bogført, vil det ikke være muligt at ændre den.

 

3.     Jeg er ikke sikker på hvad du mener med dette spørgsmål, så du må meget gerne uddybe, og evt. uploade et billede også, så jeg kan være sikker på hvad du mener.

 

Jeg ser frem til at høre fra dig 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Magnus Hyllested Börgesen<mhb@e-conomic.com> </strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (8.2k points)
Eftersom der ikke har været svar sætter jeg den som implementeres ikke. Du er meget velkommen til at skrive igen, enten her eller oprette et nyt indlæg.