Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Emnetekst/Brødtekst

0
Når man har oprettet en fast tekst i Emne feltet, feks. Fakturanr. så er det også den tekst der står hvis man sender en kreditnota eller et tilbud. Det ville være rigtig rart hvis den tekst fulgte det dokument man opretter, ellers skal man hver gang man opretter andet end faktura manuelt rette til kreditnota/tilbud/ordre osv.

Desuden synes jeg det er et problem at teksten i emne og brødtekst feltet ikke ændrer sprog så det passer sammen med den faktura/kreditnota/tilbud osv som man nu har oprettet.

Man kunne evt have en valgmulighed med flueben i dansk eller engelsk tekst ved siden af de to bokse med husk emne og husk brødtekst
lukket som en kopi af: Brødtekst i fakturaer
i Forslag » Andet af (220 points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej Werkstette

Mange tak for dit indlægsmiley
Jeg syntes det giver rigtig god mening, at det skal være muligt at have flere skabeloner du kan anvende i forhold til dine kunder i forbindelse med afsendelse af din faktura.

Det har tidligere været oppe, at vende her på forum og det er en af de ting vi har på tegnebrættet herinde. Jeg kan ikke love hvornår det vil blive en realitet eller hvordan det helt præcist vil udforme sig, men kan sige så meget at det i hvert fald vil være muligt at anvende en bedre struktur i forhold til afsendelse af fakturaer og brødtekst.

Du kan læse det tidligere forslag her. Da vi ikke ønsker have for mange af de samme indlæg og holde debatter og kommentare til et indlæg, vil jeg lukke dette indlæg og henvise til det tidligere hvor du også kan læse mere og se når det er løst.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)