Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Print af ...pedia instruktioner. Jeg kan ikke printe det pænt; det ligner noget rod

0
Jeg forsøger fra tid til anden at printe jeres instruktioner i ...pedia.

Kan det passe, at det ikke er optimeret til print?

Jeg får alt muligt umuligt med i printet?

 

Hvordan undgår jeg det?
i Spørgsmål » Andet af (290 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Tin

Mange tak for dit spørgsmål her på vores forumsmiley
Hvis du ønsker at printe vores e-copedia artikler ud, så er den bedste måde at gøre dette på, ved at kopiere dem over i word og printe herfra.
Som udgangspunkt er det ikke tiltænkt at de skal udprintes ud og derfor er optimeringen af disse heller ikke, som du evt. ønsker.

Generelt udskrivning i e-conomic, kan du læse mere omkring i denne artikel.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)
Jeg kan ikke have e-copedia åben samtidig med at jeg arbejder i e-conomic. Derfor er jeg nødt til at have teksten på papir.
I vælger så at gøre det svært for mig at få printet teksten.

Jeg kunne tænke mig at høre, hvorfor det som udgangspunkt ikke er tiltænkt at de skal udprintes. Og høre, om I mener, at det er en tanke værd at tilbyde sine kunder en nemmere hverdag ;)
Hej Tin

Du kan sagtens have e-copediaen åben i en fane, samtidig med at du har e-conomic, så kan du skifte i mellem dem oppe i toppen.

Vi går hele tiden ind og opdatere og sørger for at det er de korrekte oplysninger der står derinde, derfor er det en sikring for, at du ikke sidder med en gammen vejledning.

Derudover så er der også videoer og andre online hjælpemidler i forbindelse med at vi er et online program og derfor er det tanken at også e-copedian skal anvendes online :)