forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kopi af flere faktura linjer

0
Jeg kunne godt bruge en funktion, hvor det var muligt at kopierer mange faktura linjer og indsætte dem i en anden igangværende faktura

Håber det kan implementeres

 

VH
spurgt 22 Apr, 2015 i Forslag » Andet af Askbo VVS aps (120 points)
status opdateret 28 Apr, 2015 af hcenemark

1 Svar

Hejsa smiley

Mange tak for dit indlæg smiley

 

På nuværende tidspunkt, er der i e-conomic mulighed for at kopiere hele faktura fra arkivet hvis de allerede er bogført og fra igangværende hvis du skal bruge en faktura der er identisk med en allerede igangværende. På denne måde kan man få alle varelinjer med over i den nyoprettede faktura. Det vil som sagt være alle varelinjer, og er der enkelte man ikke ønsker på den nye faktura skal disse blot slettes.

 

Hvorvidt dit forslag reelt ville kunne fungere, er svært at sige da e-conomic ikke har ”copy-paste” funktioner i andet end de felter der benyttes fx når du opretter en ny varelinje. Da vi allerede har en funktion der ligner denne du foreslår, vil dette ikke blive prioriteret, baseret ud fra de ressourcer der er til rådighed i udviklingen.

 

Endnu en gang tak for dit indlæg, måtte der være andet vi kan hjælpe med kan vi fanges på telefon 88 20 48 40 eller på en af vores andre supportkanaler  smiley


Med venlig hilsen

Henriette Enemark

Online regnskabsprogram
 

besvaret 28 Apr, 2015 Forslag af hcenemark (1,660 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”