forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Søg kunder på adresse

0
Søgning på kunder kan kun foretages på kundenummer eller navn.

Rigtig mange håndværks virksomheder har stort brug for at kunne finde deres kunder frem ved at søge på adressen. Kundenummert kender 9 ud af 10 ikke og det er ikke aldig håndværkeren kan huske navnet på kunden, men adressen husker de fleste ret godt.

Der er derfor et stor ønske fra mig og alle håndværks virksomheder (og sikkert også en masse andre) på at få oprette det/de nødvendige indeks på kunde tabellen, så det snart kan lade sig gøre.
spurgt 21 Apr, 2015 i Forslag » e-conomic generelt af Asger (430 points)
status opdateret 22 Apr, 2015 af Steffen E

1 Svar

Hej Asger,

 

Mange tak for dit forslag. En umiddelbar tanke er, at det godt kan lade sig gøre. Lad os lige afgøre. 

Hvis du ser denne e-copedia artikel omkring avanceret søgning i kunder, så er det især anden halvdel der fortæller om en avanceret søgning. Her vil adresse komme frem som et forslag. Er det, det du ønsker? 

 

Mvh


Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 21 Apr, 2015 Forslag af Steffen E (151,510 points)
Hej Steffen.

Vi er fuld ud klar over den avancerede søgning. Undskyld jeg ikke specificerede at det er den direkte søgning vi gerne vil have udvidet fra kun nummer og navn til også at kunne søge på adressen.

Er det ikke blot et indeks, der skal tilføjes?

Mvh Asger
Hej Asger,

Jeg går ud fra, at du med direkte søgning mener direkte i feltet, altså inden du klikker på den avancerede søgning.

Såfremt vi mener det samme med indeks, så jo, så er jeg enig at det "bare" skal tilføjes. Det har dog nogen konsekvenser, at det generelt kommer til at tage længere tid at søge jo flere "indeks" den skal søge i, og listen vil fremkomme mere "mærkelig", da du har søgt på noget, du realset ikke kan se hvorfor det kommer frem, da det ikke fremgår i listen.

Så såfremt det er ovenstående der bliver ment, så vil vi ikke tilføje det, men henvise til den avancerede søgning.

Giver det mening?

mvh
Steffen Ekelund
Hej Steffen.

Det giver god mening. Adressen skulle i givet fald også vises i kundeoversigten. Det kunne gøres ved at fjerne attention, eller der brugeren kunne vælge hvilke felter der skal vises.

Mvh Asger
Præcis. Og så griber det lidt om sig. Så det afventer vi med, og indtil da henviser til at bruge den avancerede søgning.

Mvh
Steffen Ekelund
e-conomic
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”