Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




PBS/Nets

0
Hejsa

 

ER der nogen som ved, hvor man kan få oplyst om en kundes kunder er tilmeldt nets.

 

Min kunde er oprettet med kundegrupper som beskriver om de er en nets kunde eller skal have et FI- kort. Dog har jeg opleves at kunderne så betaler dobbelt eller slet ikke.

så det ville være rart, hvis der nogle af jer som vidste hvordan og hvor man kan få den slags oplysninger.

 

På forhånd tak
i Spørgsmål » Andet af (210 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej RG

Mange tak for dit indlægsmiley
Den eneste måde du kan finde oplysninger omkring dine kunder og om de er tilmeldt NETS er ved, at rette henvendelse til dem, så er det muligt at få en liste på dette.

Det er en super god ide, at du har opdelt dine kunder på kundegrupper om de er tilmeldt NETS eller ej, det anbefaler vi også.

Jeg håber, at du får de korrekte oplysninger fra NETS og har du yderligere spørgsmål til e-conomic, så skal du altid være velkommen til at skrive.smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)
Hejsa

 

Tak for svaret, lidt sent, idet at nets skulle køres senest den 21/4.

 

Og du tager fejl i dit svar, jeg blev ringet op af en anden bruger, som fortalte mig at man kunne få fat i nets og bestille en liste nr. 601, som viser hvem som er tilmeldt pbs, også kan man tilrette e-conomic efter den.

 

Så det er ikke en ide, at forsøge at ringe 350 grundejer op, som er pensionister og høre om de er tilmeldt PBS.
Spørgsmål af (210 points)