Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Sende bekræftelse til...

+1
I øjeblikket er det sådan at uanset om der er tilknyttet en ATT eller REF sendes bekræftelse til faktura modtager. Er det muligt at ændre dette således at der først tjekkes om der er en Att eller Ref og sende bekræftelse til disse i stedet  og ellers sende til faktura adresse.

Hvis ikke så vil hjælpe hvis der blot sendes bekræftelse til ATT og REF.

mvh.

Peter Østerbye
i Spørgsmål » Andet af (330 points)
gen-kategoriseret af 🔒

1 Svar

Hej Peter

Mange tak for dit indlægsmiley
Du kan sagtens styre hvad den skal sende til først, om det skal være en kontakt person eller den angivne faktura adresse på kunden.

Det du skal gøre er, at du under salg-->opsætning-->kundeopsætning. Herinde skal du kontrollere, at der ikke er flueben ud for "send altid til kundens e-mailadresse". Når der ikke er sat dette flueben så vil den sende til dem der er indsat, som att. og ref. også selvom der er indsat en faktura e-mail på kunden og er att. og ref. ikke repræsenteret så sender den kun til faktura e-mailadressen.

Jeg håber at dette løser din udfordringsmiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)
Hej Camilla,

Det hjælper desværre ikke, da fakturaer så bliver sendt til att/ref. adresse istedet for faktura adresse.

Problemet er ved kunder med flere indkøbere. Disse virksomheder ønsker at faktura bliver sendt til bestemt faktura mailadresse, men bekræftelse skal sendes til den aktuelle indkøber og ikke alle indkøbere hvorfor vi ikke kan slå ” Modtag e-mail-kopi af: ” til.

Det kunne derfor være rart om e-conomic kunne sende/sortere forskelligt alt efter hvad der sendes (bekræftelse eller faktura) og sende det i følgende rækkefølge:
 
Bekræftelse:
1. Deres ref.
2. Att.
3. Faktura

Faktura:
1. Faktura
2. Deres ref.
3. Att.

Håber det giver mening :o)
Hej Peter

Det giver god mening den forklaring du kommer med - mange tak. :) Desværre er det ikke en ændring vi vil gå ind og lave, da anvendelse af kontaktpersoner er meget standard tiltænkt i e-conomic og i forhold til brugervenligheden og den hensigtsmæssige måde, at bruge kontaktpersoner på vil vi ikke gå ind og foretage yderligere ændringer på dette område.

Du kan derfor kun anvende den kontaktpersoner og styring heraf inden for de rammer, der er tilgængelige nu.
Ellers skal du ud på integrationsmarkedet og se om der er nogle der vil kunne hjælpe med dette, desværre kender jeg ikke til nogen, da vi har et åbent API og mange kan lave integrationer til os.

Du skal alligevel have mange tak for dit indlæg endnu engang og god sommer :)