Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fakturering - leveringsadresser

0
Hej

Har en svensk kunde med mere end 200 leveringsadresser. Ingen problemer i dagligdagen, men når modtager så ringer fra X-köping og spørger, kan du lige slå op og sige mig hvor mnge stk af den og den vare leverede du til os i maj 2014. Så er det meget tidskrævende og kompliceret at finde frem til denne leverance og oftest resulterer det i at man kontakter hovedkontoret, som så via deres regnskabssystem kan finde frem til hvilket fakturanummer vi har leveret varer til den pågældende på.

Kender nogen en nemmere løsning, så man umiddelbart kan slå op på en leveringsdadresse og se hvad der er leveret til den pågældende afdeling?

Mvh

Fre
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Fre

Mange tak for dit indlægsmiley
Jeg kan godt forstå at i en situation, som din hvor du skal genfinde en faktura der er der ikke en direkte måde, at fremfinde fakturaer på inde i e-conomic, når det er på baggrund af leveringsadressen.

En nem løsning til dette vil være hvis du eksporterer alle dine fakturaer ud for f.eks. maj i Excel. Dette gør du ved at gå i det orange tandhjul og ned i alle indstillinger Herefter går du ud til venstre under virksomhed og trykker på eksporter data.
I den lille pop op der kommer frem sætter du prik i ”Download lister enkeltvis” og i datofelterne kan du angive intervallet du ønsker at få vist fra og herefter trykker du på send data.
Der kommer nu en ny liste op og her vælger du den, som hedder faktura.csv. Fakturaerne for den givne periode vil nu komme frem som linjer i filen med alle de oplysninger, der tilhører.
Ved at trykker Ctrl+b får du et søgefelt op og her kan du søge i hele arket på leveringsadressen og du kan nu se hvilke fakturaer der er leveret til den søgte adresse. Du skriver nu disse numre ned og kan gå tilbage i e-conomic, genfinde fakturaerne og se hvad der er faktureret.
Du kan også lave en filtrering af hele arket og så kan du efterfølgende vælge de enkelte leveringssted og få alle fakturaer på den valgte op af en gang.

Hvis du har vores tillægsmodul afdelinger og du har anført leveringsstedet, som afdeling på fakturaen er der en endnu lettere måde at finde de ønskede fakturaer frem på.
Dette kan du gøre ved at bruge afdelingsregnskabet under rapporter. Her kan du søge på et datointerval og afdeling. Du vil nu få frem hvad der er bogført på præcist den afdeling i perioden. Ude til højre kan du her trykke på tallene og se hvad der udgør beløbet, det kræver som sagt blot at du også har påført levringsadressen direkte på fakturaen, som en afdeling.

Jeg håber ovenstående kan hjælpe dig på vej, så du nemmere kan fremfinde det tidligere fakturaer.smiley

 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)
Hej Camilla,Tusind tak for dit svar - fik testet det i dag og det fungerer som beskrevet.
Med venlig hilsen
Frede