E-CONOMIC ER NU DANMARKS DYRESTE LØSNING

0
De nye priser har gjort jer endnu dyrere end samtlige andre konkurenter på markedet, samtidig får man hos mange af de andre nye features i end lind strøm.

E-conomic bruger alle vores abb. penge på at hyre ungarbejdere til at sidde og chatte om ligegyldige ting og uden at uddanne dem.
i Forslag » Andet af (2.9k points)
opdateret af

1 Svar

Hej Allan,

Tak for dit indlæg. 

 

Det er rigtig at vi har lanceret en ny prisstruktur, som har en betydning. Betydningen har været 3 forskellige ting: Billigere, det samme eller dyrere. En ikke uvæsentlig del ligger i hver gruppe. 

 

Jeg ser altid pris i sammenhæng med den oplevede værdi man får, og klart hvis den oplevede værdi man får ikke opleves som stor, så vil det sammenlignet med prisen være dyrt. Dette er meget afhængigt af den enkelte virksomheds behov. Hvis man kun tænker på en køretur som en tur fra a til b, så vil man jo kunne nøjes med en "Skoda". Jeg oplever dog mange andre biler på vejene - og netop derfor, er det så subjektivt/behovsbestemt om noget er dyrt eller billigt. Så pris, funktionalitet og behov er tæt forbundet. Og jeg kan læse mig frem til, at vi efter din opfattese score meget dårligt på alle punkter. ØV!

 

Mange af vores supportere er unge. Det hænger sammen med, at det netop er dem, vi kan få med noget faglig erfaring. De har typisk et par år i revisionsbranchen, og vil prøve noget andet. Jo længere man har været i branchen, jo sværrere er de at få fat i. 

mvh


Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
hej Steffen,

Hvis jeg skal bruge din beskrivelse med bilen så er problemet jo at e-conomic er en gammen skoda fra 72 der er lappet sammen med gaffa tape og sejl garn og ingen reperationer har fået i mange år.

Jeres arrogance over for jeres kunder er enorm, i vil hellere bruge tid på latterlige tele kø beskeder end på at levere en ordentlig vare.

Os der så har et større behov som ikke får noget som helst udvikling vi kan bruge til noget. Vi skal så betale for alle de resourcer i kaster eftervat få nye iværksættere ind i folden.
Jeres mål er meget tydelig at skaffe så mange nye kunder som overhovedet mulig og det os ser ikke får noget for pengene der skal betale.

Ps. Jeg har rettet mit originale indlæg tilbage som i censurerede.

Jeres arrogance har fået mig til gøre alt hvad jeg overhovedet kan forhindre folk i at vælge jer, og jeg det er lykkes rigtig mange gange.

Prøv at kigge jer omkring i forummet det bugner af sur kunder.

Fejl der flere år efter ikke er rettet.

I er så langt efter selv de sløveste konkurrenter, kun på prisen slår i er nemlig dyrest by far.
Hej Allan,

Ja jeg tillod mig at ændre dit caps-lock fra din overskrift. Mest af fast kutyme, da ingen indlæg har det, og dem der tidligere har haft det, er det blevet ændret - god skik. Det skal ikke skille os ad.

Desværre er det ikke samme folk som laver vores telefonbeskeder, som udvikler programmet, hvorfor det ingen forskel gør i forhold til udviklingen. Vi har løbende/altid 7 åbne stillinger til netop udviklere.

Vi har netop dette forum for at lytte - så vi sætter stor pris på din og andres brugere deltagelse. At vi kommer til at virke arrogante ved dette, det ærgre jeg mig selvsagt over. Vi forpligter os til at lytte. Sidst jeg så tallene, havde vi udviklet over 300 + forslag fra forum. Vi deler løbende på bloggen, når der lidt mere, eksempelvis: http://blog.e-conomic.dk/nu-kan-du-filtrere-pa-spaerrede-kunder-og-varer-og-mere-nyt/

Der er ingen tvivl om, at en given virksomhed, har et mål om, både at fastholde eksisterende kunder og få nye til. Kunsten ligger i balancen. At det opfattes som om vi KUN er interesseret i nye, viser at vi har kommunikeret balancen forkert ud. For det er nemlig ikke sandt. Vi arbejder både med "nye og gamle". Tak for feedback.

Mvh
Steffen