Informizely customer feedback surveys

Vejledning til Nets betalingsservice

+2
I har mange fine online vejledninger som hjælper os brugere.

I dag har jeg dog skulle oprette en Nets Betalingssrvice aftale og måtte kontakte Jeres kundeservice for hjælp hertil. Jeg fik svar på mine spørgsmål men kunne fornemme at supporten var noget i tvivl om svarene på disse

Må jeg derfor anbefale at der laves en vejledning til at udfylde ansøgning om Betalingsservice via Nets portalen.

For os kunder kan det være svært gennemskueligt at vide noget om erp og om hvorvidt vi skal arbejde med HTTP/HTTPS eller SFTP.

En simpel tutorial ville hjælpe meget og sikkert aflaste Jeres kundeservice tilsvarende.
i Forslag » Andet af (660 points)
status opdateret af

4 Svar

Hej Jacob

Mange tak for dit indlægsmiley
Jeg vil meget gerne tage dette med videre og så vi kan se på hvordan vi kan føre denne vejledning bedre.

Derfor tager jeg dette med videre. Når vi har med samarbejdspartnere at gøre, så er der en del der er deres support og en del der er vores. Når det er sagt så skal vi selvfølgelig gøre det bedste vi kan for at give dig den rigtige support og om ikke andet informere om hvornår samarbejdspartneren skal kontaktes.

Jeg vil herinde opdatere når der er nyt i sagen.
Du skal i hvert fald have mange tak fordi du kommer med forsalg omkring dettesmiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Jeg er enig :-)

En langt bedre løsning er, at E-conomic udbygges til at kommunikere direkte med netbanken via det nye BankConnect-system, som lanceres i et sammearbejde mellem 70 danske banker, her til sommer: https://www.bankconnect.dk/da

Fordi så kan E-conomic sættes til at kommunikere direkte og så slipper man for at skulle vide tekniske ting selv :-)

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

Forslag af (8.1k points)
Yeps, men desværre vil vi nok modtage e-conomics standard svar: "Det er en rigtig god idé men set ud fra den generelle betragtning, og hvor mange kunder som efterspørger det, er det ikke umiddelbart noget som vi vil tilføje nu"....

I øvrigt vil jeg gerne føje lidt bemærkninger til e-conomics PBS modul (som koster kr. 49/mdr.).

E-conomic anbefaler at man benytter Nets "Totalløsning". Det betyder at ALLE opkrævninger skal gå via Nets. Du kan altså ikke selv sende regninger til dine kunder med et girokort via e-conomics hvis du ønsker at tilbyde dine kunder Betalingsservice.
Ca. 20% af vores kunder afregnes via Betalingsservice. For os betyder det at ca. 100 kunder opkræves via Betalingsservice og ca. 400 modtager et girokort. Det e-conomic kræver er at ALLE 500 sendes til Nets hvilket bestemt ikke er gratis.
(Der er muligvis en work-around iflg Nets. E-conomics support har ikke hørt om den. Med 2 FI numre,måske på to forskellige bank konto, bør det være muligt at adskille Betalingsservice opkrævninger og FI Indbetalingskort opkrævninger).

Du kan ikke importere en fil over de af dine kunder som har tilmeldt sig betalingsservice. E-conomic kan ikke læse filen. Det kan gøres manuelt men tager lidt tid - og kræver at du kontakter Nets kundeservice (ikke e-conomics, da de intet ved) for at få at vide at du kan hente en fil, som herefter kan deles i kolonner efter en formel på side 16 i en Nets manual som er for alle andre end den normale bruger).

Anyway, det var et par hurtige indspark til PBS modulet.
Havde jeg selv vidst hvad jeg ved nu havde jeg ikke valgt e-conomics.
Systemet er genialt til en standard bruger. Men benytter du abonnement eller PBS modul er det i den grad håbløst. Så hermed er fremtiddige brugere advaret:)
Tak for info. Vi står faktisk over for - med en af mine eco-kunder - at koble små 1000 af deres blad-abonnenter på BetalingsService, men vi undlader når nu E-conomic tilsyneladende ikke understøtter det bedre end de gør.
Hej

Vi har lavet LeverandørService kommunikation mellem e-conomic og Nets for så vidt vi har med debitorer , der har CVR nummer.

Er der et behov kikker vi gerne på en pbs app rettet mod det private marked.

For en uforpligtende snak ring eller skriv telefon 7025 7600 eller mail php@itnvision.dk

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Forslag af (18.2k points)

Hej med jer

Vi har nu været inde og lave forbedringer i forbindelse med vores vejledning til tilmelding af Nets.

I kan se den nye forbedrede artikel her og jeg håber, at den vil gøre det mere simpelt i forhold til tilmeldingen hos Nets. smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)