Ændre forfaldsdato på bogført postering

+2
Det ville være rart af kunne ændre forfaldsdato på en bogført leverandør faktura. Af og til bliver der lavet aftaler om forlængelse af kredittiden på enkelte fakturaer.
i Forslag » Andet af (430 points)
status opdateret af

2 Svar

Helt enig, ville gøre rykkerstyring noget lettere & overskueligt, uden at skulle kreditere frem & tilbage, eller håndholde styring ved siden af.
Forslag af (170 points)
Hej Asger

Tusind tak for dit indlæg og dit forslag til os.
Samt tak til Mark for deltagelse hernide.

Jeg kan sagtens følger jer begge i, at en pludselig ændring i kredittid eller lignende forekomster, ville være noget lettere at håndtere som bruger hvis man blot kunne redigere i det bogførte materiale.

Det medfører dog nogle komplikationer der ikke er til at overse, herunder at vi vil være nødsaget til at implementere en mulighed for at følge den historiske forfaldsdato, for at kunne bibevare registreringen i dens originale form. Den bedste måde at håndtere dette på, er i min optik at bruge den løsning der allerede eksisterer, nemlig ompostering vha. kreditering og ny fremførsel af leverandørfakturaen.

Her vil den historiske post i den oprindelige form stadig være mulig at søge frem, sammen med krediteringen af denne. Samtidig med at der med den nye fremførsel vil være en post med den rette forfaldsdato.

Så uhensigtsmæssigheden i udførelsen til trods, syntes jeg at den nuværende løsning er den der tilgodeser lovgivning samt historik bedst samt, trods alt, giver muligheden for at skifte forfaldsdato.

Ser frem til at høre jeres tanker om ovenstående

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)