Kombi af anlægskartotek og lagerstyring

0
Jeg søger en mulighed hvor man kan kombinere en form for anlægskartotek og lagerstyring.
Har en udlejningsvirksomhed, på de tidspunkter hvor der er flere arrangementer på en dag vil det være super hvis jeg kunne gå ind og se min lagerstatus på mine enheder.
Vi taler i dette tilfælde om alt til festen.

Jeg har talt med jer om en mulighed at benytte den lagerstyringen der er i E-conomic, selvom den er beregnet til forbrugsstoffer, men det skaber nogle problemer da jeg også har forbrugstoffer der kunne være hensigst mæssigt at ligge ind også. Endvidere skal huske at jeg ikke må konvertere ordre til faktura for så bliver mine udlejningsenheder solgt fra lageret, det bliver de jo reelt ikke, de kommer tilbage et par dage senere.

Er det mon en idé til udvikling eller er vi der hvor jeg bør finde mig en anden løsning til styrer den slags lager?
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej SR-Smartos

 

Mange tak for dit indlæg.

 

Først og fremmest, er jeg ikke sikker på hvordan du vil blande anlægskartoteket ind i denne opsætning.

Vedr. din måde at styre lageret på med udlejning, må jeg erkende er en god portion kreativitet. Ikke desto mindre, kan det da muligvis fungere. Men for at give et helt korrekt svar, bliver jeg først og fremmest nødt til at forstå dit behov endnu bedre, samt kende din nuværende arbejdsgang. Som udgangspunkt tænker ikke det er noget som vi kommer til at udvikle på, men jeg vil helt klart anbefale dig at ringe herind og bede snakke med end af vores lager-eksperter. Du er også velkommen til at spørge direkte efter mig. smiley

 

På den måde kan vi lige tage en snak om dit behov, og om hvordan vi kan løse dette med brugen af e-conomic.

 

Så for at runde af, vil jeg som udgangspunkt afvise dit forslag, men kontakt venligst supporten og lad os tage den pr. telefon, så du kan få den bedst mulige løsning til dit behov med brugen af e-conomic.

Du ringer blot på tlf 88 20 48 40 i tidsrummet 09-14 i hverdagene.

 

Igen, mange tak for dit indlæg. 


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (8.2k points)