Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ny pris struktur forpligter

+2
Jeg vil bare lige gøre opmærksom på at jeg er super glad for at i har lavet jeres nye pris struktur.

nu betaler jeg nemlig næsten det dobbelte pr. Måned og for det forventer jeg også det dobbelte :-)

hvad er jeres planer, hvilke ting tager i først fat på til os der har mange pisteringer?

er det lager?   Det ville være godt for den betaler jeg for hver måned og får ingenting nemlig...

 

hurra for at e-conomic nu er Danmarks dyreste og mest innovative forladte økonomi system, jeg tror der bliver udviklet mere på pc-plus end der gør på e-conomic.
lukket med noten: inaktivitet
i Forslag » Andet af (2.9k points)
lukket af
Jeg følger lige dette. Vi har nemlig heller ikke behov for de ekstra ting som er blevet gratis. I stedet er vores pris også næste fordoblet, og det var netop prisen ifht. C5 der blandt andet gjorde at vi skiftede :-(
Jeres svar på hvilke tiltag der kommer til os der nu betaler dobbelt op for ingenting lader vente på sig?

1 Svar

Hej Allan

 

Tusind tak for indlægget.

 

Vi vil naturligvis fortsætte med at udvikle e-conomic som økonomisystem. Herunder udvikle funktionaliteter der kommer den størst mulige del af vores brugere til gode. Ydermere har vi for tiden rigtig meget fokus på hastighed, og hvordan vi kan optimere de små irriterende momenter hvor man som bruger må se sig nødsaget til at vente på programmet i vores peak perioder.

 

Fremtiden for vores lagermodul har imidlertidigt ikke ændret sig, her vil vi fortsætte med at vedligeholde lagermodulet, og sikre at det kører efter hensigten. Det er fortsat ikke vores hensigt at bygge eller udvide lagermodulet til at være mere komplekst. Der vil være små feature requests der giver så meget mening at vi naturligvis vil implementere dem, jeg tør dog godt love at det bliver i småtings afdelingen, I forhold til nogle af de ændringer jeg ved du tidligere har efterlyst.

 

Vores udviklingsafdeling knokler igen i år videre, og vil naturligvis være parat til at implementere adskillige features året igennem smiley

Ser frem til at høre dine tanker herom.


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Hej Laurids og tillykke med i nu er DANMARKS DYRESTE økonomi system.
Lager systemet vedligeholdes ikke og er ikke blevet det i 6 år, det ved jeg og alle os der hver måned betaler jer for at udvikle til det. men jeg vil da lige rose jer for at i lige altid husker at opkræve abb. for vedligholdelse og udvikling af det. dem får jeg så ingen ting for men det er du jo nok ligeglad med kan jeg forstå.

mht. til resten af e-conomic så halter det jo i den grad. eksempel vis skal der i min opsætning stå at jeg bruger amager bank for at betalinger kan fungere selv om jeg bruger en helt anden bank. Her synes i det er en langt bedere løsning at 70.000 brugere skal vide hvilek service provider ens bank bruger, kigge på en reference liste i har lavet og sætte en helt anden bank ind i ens opsætning. bare fordi er for DOVEN til at få lortet sat rigtig op. Dette var et problem da jeg kom til economic for flere år siden og er aldrig blevet rettet. de eneste rettelser i kommer med er mærkelig keyboard shortcuts som ingen af os bruger fordi i tror i kan blive lige så hurtigt som et desktop regnskabs program. Det bliver i aldrig kære Laurids, men det har intet med keyboard shortcut at gøre, det er svar tider fra danmarks langsomste og sløveste servere. prøv du at sprede dette budskab blandt resten af dit hold af ungarbejdere som i den grad trænger til at komme ud og se et rigtig regnskabs system og hvad det kan.

IGEN TILLYKKE MED I ER DANMARKS DYRESTE, SLØVESTE OG ABSOLUT MEST UDVIKLINGS FORLADTE SYSTEM (og jeg mener ikke kun lager)