forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Sletning af valuta

0
Jeg savner at man kan slette valuta. Har været ude for at jeg havner i feltet systemet ikke kan følge med min indtastning.

Jeg ville slå slette alle valutaer, men det kan man åbenbart ikke.

Det er jo en helgardering hvis man kan slette, så man aldrig kommer til at taste andet end DKK ind, men jeg kan heller ikke se man kan indstille, så man ikke kan bruge anden valuta.
spurgt 24 Mar, 2015 i Spørgsmål » e-conomic generelt af 225243 (700 points)
gen-kategoriseret 26 Mar, 2015 af hcenemark

1 Svar

Hej Marianne

Tak for dit indlæg smiley

 

I e-conomic vil det desværre ikke være muligt, at slette for de valutaer du ikke anvender. Da du altid vil skulle kunne tilgå alle dine valutaer uden, at du skal bruge en ekstra arbejdshandling på, at skulle gå ind og ændre dette i en systemopsætning.


Jeg kan godt forstå, at det vil være mere overskueligt, at du kun kan se dem du anvender, der vil dog være tekniske udfordringer og nuværende arbejdshandlinger ved dette vi skal gå ind og tage højde for også set i forhold til efterspørgslen - det vil derfor ikke være en ændring vi vil foretage på nuværende tidspunkt.
 

Du kan regnskab > kassekladder og under ’opsætning af kassekladden’ flytte feltet ’valuta’ til fanen ’øvrigt’ og på denne måde vil det ikke fremtræde i din fane ’generelt’ når du laver en postering. På denne måde vil din valuta altid være forudsat til at være DKK – og vil altså ikke ændres med mindre du går i fanen ’øvrigt’ og ændre valutaen i valutafeltet.

 

På salgssiden kan du forudbestemme valutaen ud fra din kundeopsætning. Her er det muligt at vælge en valuta for kunden og denne vil slå igennem når du opretter ordre, tilbud og faktura.

 

Jeg håber at have besvaret dine spørgsmål til fulde, ellers må du meget gerne skrive en kommentar nedenfor eller kontakte vores support.


Rigtig god dag.


Med venlig hilsen

Henriette Enemark

Online regnskabsprogram
 

besvaret 24 Mar, 2015 Spørgsmål af hcenemark (1,660 points)
løst× 1441
besvaret× 112
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.