Indberetning til Danmarks Statestik

0
Som ny bruger af E-conomi, har vi ikke fundet en nem måde at lave indberetning til Danmarks Statistik endnu, via E-conomic. Er der nogen bruger herinde som har erfaring og evt. en hurtig måde at lave indberetning på. Efter at de har indskærpet at det er max 200 Euro pr. forsendelse. Informationer som kræves til denne indberetning er følgende: landekode, varekode, vægt, salgspris, antal. pr. måned.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

4 Svar

Danmarks Statistik henviser til www.dst.dk/intrastat hvor der er generel hjælp til Intrastat og til www.dst.dk/idep hvor der er hjælp til selve indberetningen. Hvis det stadig driller, kan I kontakte os i Danmarks Statistik.

Forslag af (180 points)
Tak for info.
Det vil sige at Danmarks Statistik kan hjælpe med hvordan vi laver en nem udstrækning/rapport fra E-conomic så vi kan indberette som i ønsker det?
Hej AKT

Der findes et modul til e-conomic som kan hjælpe med at lave indberetningsfilen til Dansk Statistik:

https://www.e-conomic.dk/apps/intrastat

Du er velkommen til at kontake mig for at høre mere omkring løsningen mhp@itnvision.dk :)

Med venlig hilsen

Morten Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Forslag af (3.5k points)
Danmarks Statistik kan ikke hjælpe specifikt med e-conomic, men hvis I kontakter os på 39 17 32 81 kan vi fortælle mere om Idep.web, og hvad det kræver for at indberette ad denne kanal.
Forslag af (180 points)

Hej AKT, og jer andre som har været så venlige at svare herinde på vores forum også smiley

 

i e-conomic har vi selvfølgelig mulighed for at trække alle data ud. Udfordringen kommer når man har specifikke krav til hvad en given rapport skal indeholde. Vi kan hjælpe med hvilke rapporter der har hvilke data, men nogle gange er det en nødvendighed at flette 2 eller flere excelark for at få en rapport, som opfylder de specifikke behov i måtte have. Når det så er sagt, så har vi som Morten også skrive, en masse samarbejdspartnere som kan lave disse udtræk på en nem og smart måde.

Skal i have hjælp til udtræk fra e-conomic, så kontakt endelig vores support.

 

Alternativt vil jeg henvise til nogle af vores mange samarbejdspartnere, som alle ligger på vores hjemmeside. itn vision, hvor Morten er fra, har jeg ikke personlige erfaringer med, men har over flere gange hørt godt om itn vision. Så jeg er helt tryg ved at lade jer snakke sammen om en løsning til dette. 

kan vi fra e-conomics side gøre mere på dette område, må du endelig skrive igen herinde, eller tage direkte kontakt til supporten.

 

Tak for indlægget, og tak til både Morten og Danmarks statistik også, for at i er aktive og hjælper vores fælles kunder på vores forum smiley


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (8.2k points)